Als transformatiecoach help ik moegestreden vrouwen na scheiding, een verlies of burn-out, door gebruik van creativiteit en praktische spiritualiteit, te transformeren tot een stralende wonderwoman die weer blakend van energie in haar leven, relaties en carrière staat. 

Je geeft jezelf een hele frisse start voor de rest van je leven. 

Je transformeert van moegestreden vrouw naar stralende energieke wonderwoman. 

Je gaat van overleven naar het manifesteren van je droomleven. 

Liever luisteren dan lezen? Ik sprak de 8 transformerende stappen van het WonderWoman Traject voor je in. 
Je weet heel goed wat je NIET meer wil. En dan?

Grote gebeurtenissen en veranderingen in je leven vragen om verandering in jezelf.
Soms weet je in een nieuwe situatie even niet welke veranderingen er nodig zijn en hoe je daar aan kunt beginnen in jezelf. Je weet wel wat je niet meer wil, maar je krijgt niet 1-2-3 helder hoe je wél wil dat je nieuwe leven er uit gaat zien.

 Dat blanco blad geeft weer stress en je blijft eigenlijk teleurgesteld hangen in je huidige manier van leven. Dat blijven hangen in wat je al kent leidt tot frustraties, opgekropte emoties en onderdrukte verlangens. Wat geeft dat? Juist, weer meer onderhuidse spanning. 

En dat is nou juist wat je eigenlijk niet meer wilde.....


'Dit nooit meer' heb je jezelf beloofd.

Nooit meer mezelf aan de kant zetten voor een ander, nooit meer in een burn-out raken en je uitgeblust voelen, nooit meer genoegen nemen met een baan of relatie waarin je ongelukkig bent. Vanaf nu kies je voor geluk, genieten en jezelf durven zijn no matter what.
 
Ondertussen heb je al van alles uitgebreid geprobeerd. Mindfulness, yoga, misschien zelfs therapie en pillen. Je merkt wel verschil, maar je hebt nog niet het gevoel dat je nu doelbewust alle stappen aan het zetten bent richting je droomleven. Je hebt geen zin in weer oude koeien uit de sloot halen of eerst zoeken naar problemen. Focussing on the present, no longer dwelling in the past.

Lekker ontspannen en snel tot de kern komen zodat je jouw volgende hoofdstuk doelbewust in kunt stappen, dat wil je. Je wil nu starten met je nieuwe bruisende en actieve leven vol kansen en mogelijkheden die je zelf creëert. 


☝️
Lees alleen verder als je écht in 4 maanden 
een stralende energieke vrouw wil worden.

Ben jij ready to reset yourself? Let’s go!

De afgelopen 25 jaar heb ik mezelf met behulp van tal van creatieve trainingen, opleidingen, spirituele retraites, werk- en levenservaring van nerdy muurbloem vol angsten en paniek getransformeerd tot een veerkrachtige zelfverzekerde enthousiaste energieke veertiger.

Ik ontdekte dat de sleutel naar jezelf en de weg naar verandering zit in creativiteit.
Creativiteit zet dingen in jezelf direct in beweging! Je creëert je eigen mogelijkheden.

Sinds 2008 gebruik ik creativiteit en praktische spiritualiteit als gouden combinatie. Daarmee heb ik honderden vrouwen in contact gebracht met de beste en meest sprankelende versie van zichzelf. 

Alle opgedane kennis en kunde heb ik nu samengebracht zodat ook jij jezelf kunt transformeren tot een echte wonderwoman die barst van de energie.

Ga ontdekken hoe jij nu in het leven staat, waar je heen wil en hoe je daar kunt komen.

Ready to reset yourself? Let's go!

WonderWoman Traject


Jij bent dus klaar voor het WonderWoman Traject!
Na dit traject kun jij in je nieuwe stevige schoenen flinke stappen maken omdat je meer zelfvertrouwen hebt en je jezelf daarmee vrij voelt om vanaf nu voor jezelf te kiezen.

Dan begint het leven waarvan je nu alleen nog maar droomt zich te manifesteren!
 
Je gaat weer vlammen, maar vanaf nu moeiteloos vanuit een creatieve vonk!

Lees hieronder hoe je praktische spiritualiteit en creativiteit inzet om na een levensingrijpende gebeurtenis je nieuwe weg te vinden. 


 

Happy customers

Bregje

de Kort

"Ik heb meer energie en veel meer zelfvertrouwen. Ik geniet weer van het leven!"

De reden voor mij om te starten met het traject van Kim was dat ik op een punt was in mijn leven dat ik mijn weg vooruit niet goed meer kon zien. Ik had een aantal grote beslissingen genomen (beëindigen van mijn relatie en gestopt met mijn baan) en wist heel duidelijk wat ik níet meer wilde, maar niet goed wat ik dan wel wilde en hoe ik dat kon vinden. Ik was zoekende.

Mijn doel met het WonderWomanTraject was om meer helderheid voor mezelf te krijgen, en meer rust en vertrouwen in mijzelf te vinden. Het werken via de chakra's sprak mij heel erg aan en dat in combinatie met het enthousiasme van Kim en het idee van een supporting sisterhood maakte dat ik met dit traject ben begonnen.

De manier waarop Kim werkt, met oprechte inleving, enthousiasme aanmoediging en soms ook confronterende vragen heb ik als heel prettig ervaren. De 'praktische' spiritualiteit zoals Kim het benoemd, heb ik kunnen ervaren en ik heb een manier gevonden om met kleine aanpassingen in mijn dagelijkse routines meer bewust te zijn met wat ik doe, waarom ik dat doe en hoe ik het doe. Ik maak nu bewustere keuzes. Het resultaat is dat ik na dit traject meer energie heb, veel meer zelfvertrouwen voel en weer ruimte heb om te ontvangen. Ik kies voor mijzelf. De druk die ik voelde  van wat anderen van mij zouden vinden voel ik nu niet meer en dat maakt mijn leven een stuk leuker, vrolijker en makkelijker. Ik geniet weer van het leven!

Link naar Google Review

"Vijf maanden na de start van het traject, ben ik super trots om te kunnen meedelen dat ik de antidepressiva met succes heb kunnen afbouwen en stoppen! "

Letterlijk en figuurlijk liep ik tegen mezelf aan. In de plaats van Sneeuwwitje te zijn, liep ik rond als Kabouter Grumpy. Bij alles wat ik deed liep ik te grommen en te morren tegen mezelf. Ik had vaak geen geduld meer in wat ik deed.
Het energieloos opstaan en ploeteren om de dag door te komen, was ik zo beu. Er toe komen om te tekenen of muziek te spelen was een opgave. Mijn rugzak woog loodzwaar waardoor ik al vele jaren vaak wakker werd van lage rugpijn.

Bij de EMDR ben ik er achter gekomen dat ik het trauma( de daad op zich) van in mijn kinderjaren verwerkt heb. Het werd duidelijk dat ik mijn moeder het enorm kwalijk nam dat ze niet opkwam voor me. Ik heb me nooit welkom gevoeld daardoor. Nu wist ik de oorzaak maar de emoties die daardoor vrij kwamen waren niet verwerkt.

Mijn wens was om weer energievol op te staan en met een lach de dag tegemoet gaan. Niet steeds terugvallen na een inspanning of een beter moment. Liefst wilde ik loskomen van de antidepressiva en ook dan ten volle genieten van het leven.

Vanaf de eerste stap in het WonderWomanTraject van Kim heb ik een nieuwe routine gestart door dagelijks bewust mijn lichaam te verzorgen. Zo leerde ik terug te voelen met mijn lichaam en niet met mijn verstand. Ik kwam tot het inzicht het verleden te accepteren en niet te protesteren en in discussie te gaan met de Grumpy ik. Zo kwam ik ook tot het besef dat de antwoorden aanwezig zijn bij mezelf ook al zijn ze nog niet zichtbaar.

Nu na de vier maanden in het WonderWomanTraject is het net of ik opnieuw geboren ben. Ik ben aangekomen in mezelf. Ik voel terug dat ik er mag zijn. Ik sta energievoller op en heb vooral terug zin in dit leven. Ik hou van mezelf zoals ik ben. Ik kan me bewust aankijken in de spiegel en zeggen ‘je bent een lieve vrouw’. Mijn rugzak weegt minder zwaar en ben tot de vaststelling gekomen dat ik geen lage rugpijn meer heb. 

Nog een maand later, vijf maanden na de start van het traject, ben ik super trots om te kunnen meedelen dat ik de antidepressiva met succes heb kunnen afbouwen en stoppen! Zonder het WonderWomanTraject zou ik voortgeploeterd hebben. Blijven zoeken en uitproberen en tijd verliezen om te genieten. Ik zou misschien zelfs een oude zeurende dame zijn geworden.

Dat Kim een helende gave heeft is voor mij duidelijk en ook een meerwaarde. Ze voelt ook online de persoon aan die voor haar zit en de vragen die ze stelt slaan aan. Ze maakt dingen concreet en zegt duidelijk waar het op staat. Geen bla bla praat. 
Kim straalt echt vertrouwen uit. Ze is een opgewekte betrouwbare zelfbewuste vrouw die het je brengt met een opgewekte lach. De humor vind ik wel belangrijk. Het is niet omdat je niet goed in je vel voelt dat het een trieste bedoening moet worden.

De aanwezigheid van de andere vrouwen is een meerwaarde. Je voelt je niet minder of meer dan de ander. De strubbelingen of blokkades van de anderen geven je inzichten in je eigen leven. De groep duwt je vooruit. Dat is de kracht van de groep. Als je zo’n ervaring deelt, blijf je de rest van je leven met elkaar verbonden. Ze zitten voor altijd in mijn hart.

Mijn WonderWoman ervaring deel ik met mijn man en kinderen. En merk dat de energie ook voor hen gaat stromen nu.

Niet wachten, gewoon doen dit WonderWomanTraject. Je hebt niets te verliezen. In tegendeel je hebt er vriendinnen bij voor het leven!

Miriam

Kerkhove

Zo werkt het!

De 8 stappen van het
WonderWoman Traject (WWT)


In 8 stappen gedurende 4 maanden help ik je transformeren van een moegestreden vrouw naar een stralende wonderwoman. Je gaat van overleven naar lekker in je leven. Je gaat van binnenuit rust ervaren en dat geeft je knetterveel energie om door de dagen heen te dansen. Ben jij ready to reset yourself? Let’s go!


Iedereen heeft vaste patronen en overtuigingen. Je krijgt en ontwikkelt die door opvoeding, relaties, school en door levenservaring. In je nu zullen sommige patronen en overtuigingen nog vóór je werken. Andere werken je juist vet tegen in je dagelijks leven. Ik noem die patronen en overtuigingen voor het gemak even je programma’s. Samen met nog wat andere levenstools vormen die programma’s jouw besturingssysteem. Als ik in metaforische computertermen blijf; je lichaam is je hardware, je patronen en overtuigingen zijn je software en jijzelf bent de gebruiker van de computer.


In het WonderWoman Traject gaan we jouw besturingssysteem resetten. Ken je dat op een smartphone bijvoorbeeld; Reset naar fabrieksinstellingen? Dat houdt in dat je alles wat jij er na aankoop op aangepast hebt verwijdert. Je kiest er voor om weer terug te gaan naar de basis om je smartphone opnieuw in te richten. Een hele grote reset. Doodeng om op die knop te drukken. Je weet wel nu al dat het een dikke opluchting is als er zoveel oude rommel verwijderd is en je een fris begin krijgt. Wat je goed beviel, tijd opleverde of energie gaf zul je er opnieuw opzetten. Wat niet beviel, energie en tijd kostte of niet meer voor je werkte dat laat je voortaan weg. Je voegt het eventueel weer toe als je het daadwerkelijk nodig hebt voor positiviteit. 


Wat als jij de kans had om jezelf te resetten naar fabrieksinstellingen?
Wat zou je dan weer installeren in jezelf en wat niet meer?
Welke upgrades zou jij daarna nog bij jezelf doen voor een nog lekkerder leven? 


Weet jij nu al wat je niet meer wil in je leven (nooit meer een burn-out, narcistische relatie of je slachtoffer voelen van je beperkingen bijvoorbeeld), maar zie je nog even niet waar je nu wél heen wil of kunt en wie je nieuwe jij is zonder datgene wat je nu niet meer wil?

In het WonderWoman Traject gaan we een aantal van je levensgebieden resetten. Oude niet dienende overtuigingen buig je om tot kraakheldere nieuwe inzichten in jezelf die je kracht geven. Je oude belemmerende patronen ga je met zeven stappen doorbreken zodat je toegang krijgt tot je nieuwe superpowers. Activeer die inner powers! Als laatste stap geef je jezelf een vette upgrade en BOEM! Je gaat de duidelijkheid over wie je werkelijk in je kernkracht bent inzetten om het leven dat écht voor je bedoeld is te manifesteren. Na dit traject ben jij een stralende wonderwoman die blakend van energie en zelfvertrouwen haar volgende zelfgeschreven hoofdstuk in stapt!

Dit zijn de 8 stappen die we samen doorlopen
in vier maanden:

 1. 1
  Je overlevingsprogramma resetten voor een stevige basis en stabiliteit in je leven. 
 2. 2
  Je gevoelsprogramma resetten om te weten hoe je om kunt gaan met je emoties.
 3. 3
  Je actieprogramma resetten zodat je voelt wanneer je wel of niet in actie mag komen.
 4. 4
  Je hartprogramma resetten voor meer harmonie, begrip en (zelf)liefde in je relaties. 
 5. 5
  Je expressieprogramma resetten voor heldere communicatie en meer creativiteit.
 6. 6
  Je intuïtieprogramma resetten voor meer verbeeldingskracht en (zelf)inzicht.
 7. 7
  Je kennisprogramma resetten voor meer eigen-wijsheid, intuïtie en spiritualiteit als hulpbron voor je toekomst.
 8. 8
  De eerste zeven stappen zijn je pad naar bevrijding. In stap acht begint het leven waarvan je nu alleen nog maar droomt zich te manifesteren! This is where the magic happens! 

Als je al wat langer met spiritualiteit of energiewerk bezig bent, zul je in bovenstaande stappen de 7 hoofdchakra’s herkennen.

Vaak zetten we onszelf op punten in ons leven en in ons lichaam vast. Met deze resets maak je veel los in jezelf op emotioneel vlak, energetisch vlak en lichamelijk vlak. Ik werk met de basisvolgorde van de chakra’s om de ‘computervirussen’ uit jouw programma’s te krijgen en zo zorgen dat je hele (chakra)systeem, je besturingssysteem, je levensenergie weer gesmeerd loopt.

Hierdoor ga je leven vanuit je kernkracht en ga je meer moeiteloosheid ervaren en floreren in je nieuwe levensflow!

Ik ontdekte dat de sleutel naar onszelf en verandering zit in creativiteit. Je creëert je eigen mogelijkheden. In het WonderWoman Traject staan (mandala)tekenen, journaling, (soul)collages, intuïtie en visualiseren centraal. Hiermee ga je ontdekken hoe jij nu in het leven staat, waar je heen wil en help ik je daar in 8 stappen te komen.

Benieuwd naar hoe jij ook rust en harmonie in je lijf en in je koppie kunt realiseren zodat je je energiek en happy voelt? Laat mij je daarbij helpen!

Happy customers

Brenda

Kros

"Gedragen door de Sisterhood om op terug te vallen en de intuïtieve en in/aanvoelende gave van Kim, wist ik mezelf weer vlot te trekken."

Door veel rugpijn en niet meer weten hoe hier mee om te gaan, raakte ik erg gefrustreerd over mijn lichaam. Dat zorgde voor moeilijkheden om in actie te komen terwijl ik wel (creatieve) ideeën had. Ik had al van alles geprobeerd op fysiek vlak: chiropractie, fysio, electrostimulatie, dryneedling en massage.

Met het WonderWomanTraject wilde ik bereiken dat ik weer energie zou krijgen om de oplossing voor die lichamelijke pijn te gaan zoeken en vooral te gaan vinden. Ik wilde graag weer vrijheid voelen van beweging in lichaam en in geest/ziel.

Door middel van schrijfoefeningen (journaling), het maken van een soulcollage/vision board en het tekenen (chakra's) zag ik tijdens de vier maanden coaching van Kim in dat zijn soms al genoeg is. Dat er minder gedaan hoeft te worden. Ook al werkt het lichaam niet (altijd) mee, dan nog is het leven waard geleefd te worden.

Ik combineerde de aangeboden creativiteit met bij mezelf naar binnen gaan en checken. Dat kon en deed ik al, maar nu gedragen door de Sisterhood om op terug te vallen en de intuïtieve en in/aanvoelende gave van Kim, wist ik mezelf weer vlot te trekken. Door het programma heb ik de waarde van de Sisterhood ontdekt. Ik heb wel vriendinnen, maar dat contact is veelal 1 op 1. Mijn ervaring met groepen vrouwen als niet zo fijn werd hier helemaal teniet gedaan.

Ik koos voor coaching van Kim vanwege haar no-nonsense-uitstraling, haar humor en intelligentie, zowel qua mind als qua hart en ziel. Ze is straight forward, windt er geen doekjes om, maar is ook liefdevol en invoelend. Kortom, ze heeft haar voeten in de aarde, uitreikend naar de hemel. Tof wijf. Humorvol. Geen gezeik, duidelijk. 

Na vier maanden WonderWomanTraject heb ik nu rust in mijn hoofd, ook als de uiterlijke omstandigheden anders zijn dan ik van te voren had bedacht. Ik kan weer in het Zijn verblijven in plaats van in het doen. Dankzij het WonderWomanTraject voel ik weer een aanzet naar leven in plaats van overleven.

"Zonder het WonderWomanTraject was ik er denk ik evengoed gekomen, maar dan had het veel langer geduurd. Nu werd ik actief aan het werk gezet met mezelf."

Ik trok me snel dingen aan, ging snel in de verdediging door een gevoel van onmacht en het frustreerde me dat ik zo moeilijk nee kon zeggen. Na een psychologe en tekentherapie leerde ik Kim kennen in haar Mandala Academie waar ik wat ontspanning vond ik het mandalatekenen. 

De cursussen mandalatekenen brachten me wel ontspanning, maar ik wilde zo graag mezelf beter leren uitdrukken met een rustige stem, zonder de onmacht en de frustratie. Leren aanvaarden en accepteren dat dingen soms zijn zoals ze zijn was ook iets dat op mijn wonderwomanwensenlijstje stond voor ik het traject startte. 

Al tijdens het traject merkte ik dat ik met een rustigere stem mijn weloverwogen mening kon geven en dat dat bij de ander veel beter aan komt. Op sommige dingen in je leven heb je geen invloed en die moet je aanvaarden. Vaak zijn dat keuzes van anderen die je dierbaar zijn.

Bij Kim leerde ik dat schrijven en praktische spiritualiteit me rust in mijn hoofd gaven en dat ik me nu blij voel met wat ik heb in plaats van gefrustreerd over wat er niet is. Daardoor slaap ik beter, kan ik meer genieten en voel ik me minder gejaagd. Ik kan ook beter alleen zijn nu ik me rustiger voel en bewaak ik mijn grenzen meer. 

De losheid, creativiteit en het enthousiasme van Kims aanpak om meer van mezelf te omarmen en accepteren heeft geleid tot hoe ik me nu voel. Met het mandalatekenen had ze me al een flink stuk op weg geholpen, maar omdat haar aanpak niet schools of zweverig is, koos ik voor Kim als coach. Zonder het WonderWomanTraject was ik er denk ik evengoed gekomen, maar dan had het veel langer geduurd. Nu werd ik actief aan het werk gezet met mezelf. 

Kim is een lieve vrouw die soms ook openlijk onzeker struikelt over haar eigen enthousiaste ideeën. Maar wat ben ik blij dat ik met haar heb mogen werken. Ik blijf zeker nog de mandalacursussen bij haar doen, want daar vind ik de meeste heling met haar fijne uitleg en spirituele achtergrondinformatie. Zonder Kims begeleiding had ik nu lang niet zoveel inzicht en rust in mezelf gehad. 

Ik kan deze stap in je leven iedereen aanraden, rust en zelfinzicht zijn fijn om aan te werken, maar het gaat niet vanzelf. Het is echt een werkwoord en Kim staat je daarin enthousiast bij. 

Dank je wel lieve Kim.

Link naar Google Review

Anita

de Rooij

Hi, ik ben Kim Vermeer

Als creatieve spirituele HSP'er met trekjes van ADHD en hoogbegaafdheid heb ik ook nogal wat uitdagingen en positieve veranderingen doorstaan. Zo werd ik van een verlegen nerdy muurbloem een online zichtbare zelfstandige vrouw. Gaf ik na ruim 20 jaar mijn carrière als succesvolle people's teammanager in de logistiek op en werd ik een stralende ondernemer in creativiteit en spiritualiteit. Ging ik van nachtelijke zwetende paniekaanvallen naar innerlijke balans en kracht.

De afgelopen 25 jaar heb ik mezelf met behulp van tal van creatieve trainingen, opleidingen, spirituele retraites, werk- en levenservaring getransformeerd tot een krachtige zelfverzekerde enthousiaste energieke veertiger.

Ik ontdekte dat de sleutel naar onszelf en verandering zit in creativiteit. Je creëert je eigen mogelijkheden. In mijn programma staan mandalatekenen, journaling, (soul)collages, intuïtie en visualiseren centraal. Hiermee ga je ontdekken hoe jij nu in het leven staat, waar je heen wil en help ik je daar te komen. 


Kleine waarschuwing over werken met Kim

Ik ben hyper-allergisch voor slachtofferschap en ga keihard aan op persoonlijk leiderschap. Als je met mij wil werken moet je niet bang zijn om in een spiegel te kijken.
 
Met mij kun je levensvragen niet langer uit de weg gaan. De antwoorden kunnen ook best confronterend zijn. Als je met mij werkt krijg je de inzichten verfrissend direct en ik verwacht van jou dat je er ook echt veranderingen mee in gang zet. 'Ik ben nu eenmaal zo. Dat kan ik niet veranderen. Daar heb ik geen keuze in.' Ik heb ze allemaal gehoord en ik ga je daar confronterend en motiverend in tegenspreken. We hebben tenslotte maar vier maanden dus geen getrut en getreuzel. 

Kun je daar tegen? Dan zijn we een goede match en ga ik je helpen jouw volle potentie te pakken! (Je ontdekt dan dat ik eigenlijk heel lief en inspirerend ben hoor. Niet alleen een keiharde tante.)

Kies welk traject het beste bij je past.

WonderWoman groepsprogramma
 • Online intake via onderstaand formulier
 • Duur: 4 maanden (eind feb - eind jun 2023)
 • 9 online live groepssessies van twee uur. (Tweewekelijks op dinsdag om 19u30 in Zoom) Zie FAQ.
 • Tussen de sessies werk je met inspiratie en motivatie in de vorm van e-mail, video, audio en creatieve opdrachten in de online leeromgeving.
 • 24/5 e-mail support van Kim
 • Groep tot maximaal 40 vrouwen
 • 4 maanden lang toegang tot de besloten community Sisterhood Support in een eigen app of website die los staat van social media.
 • BONUS 1: Onbeperkt toegang tot de mandalacursus Chakrasjansen t.w.v €197
 • BONUS 2: Je ontvangt mijn 80 pagina dikke 
  Wonderwoman 30-dagen-journal in pdf om je al schrijvend met behulp van vragen voor te bereiden op je transformatie. 


899-

(of 4 maandtermijnen van € 230, alles incl BTW)
Start 2e helft september 2023 weer!

WonderWoman VIP programma
 • Telefonische intake van 15 min na ontvangst ingevuld onderstaand formulier
 • Duur: 4 maanden (eind feb - eind jun 2023)
 • Wekelijks op dinsdagochtend een groepscall met Kim  in Zoom. In totaal 18 sessies waarvan 9 groepssessies van 2 uur en 9 tussentijdse Q&A's van 1 uur. Allemaal op dinsdag om 10 uur. Inhalen in het groepsprogramma in de avond kan. 
 • Tussen de sessies in ontvang je inspiratie en motivatie in de vorm van e-mail, video, audio en creatieve opdrachten in de online leeromgeving.
 • 24/5 whatsapp groepsupport van Kim en je sisterhood
 • Groep van maximaal 8 vrouwen
 • BONUS 1: Onbeperkt toegang tot de mandalacursus Chakrasjansen t.w.v €197
 •  BONUS 2: Je mag gedurende het traject 7 chakratekeningen insturen voor een duiding van Kim t.w.v. €679
 • BONUS 3: Je ontvangt mijn 80 pagina dikke A4 spiraalgebonden 
  Wonderwoman 30-dagen-journal om je al schrijvend met behulp van vragen voor te bereiden op je transformatie. t.w.v. €27,95
 • BONUS 4: De laatste sessie is (bij voldoende interesse) niet online maar live op locatie en geheel verzorgd (zie FAQ)  t.w.v. €99,-

prijs €


 2499,-

(of 4 maandtermijnen van €650, alles incl BTW)
Start 2e helft september 2023 weer

Happy customers

Aukje

van den Nieuwenhoff

"Door de samenwerking met Kim voel ik me veel vrijer en ik ben erachter gekomen dat ik echt wel van mezelf hou."

Ik vond het heel moeilijk om mezelf te zijn. Ik wist (dacht ik) precies wat anderen van mij vonden en dat was meestal negatief. Ik was nog lang niet vrij na een heftige periode van burn-out en depressie. Dat gevoel van niet vrij te zijn was mijn frustratie waarvoor ik ook al therapie had gevolgd. Het WonderWomanTraject ben ik gestart omdat ik helemaal mezelf wilde kunnen zijn. Ik verlangde echt naar innerlijke en uiterlijke vrijheid.

Nu na vier maanden coaching van Kim heb ik geleerd dat ik ertoe doe, dat ik iets te melden heb en dat ik niet minder ben dan een ander. Ik heb kwaliteiten ontdekt waarvan ik nog niet wist dat ik ze had.
Ik kan nu beter omgaan met andere mensen, ook met mensen die ik nog totaal niet ken. Allemaal omdat ik in het WonderWomanTraject heb geleerd om meer voor mezelf te kiezen en bij mezelf te blijven.

Door de samenwerking met Kim voel ik me veel vrijer, zeker naar vreemden toe en ik ben erachter gekomen dat ik echt wel van mezelf hou. Tot nu toe dacht ik dat ik dat niet kon. Ik heb veel meer genoegdoening in wat ik doe, ook samen met mijn man, kinderen en kleinkinderen. Ik zorg beter voor mezelf, denk hierbij aan een crème gebruiken ’s morgens vroeg etc. Gewoon even tijd voor mij.    

In het WonderWomanTraject geeft Kim je echt haar tijd en aandacht. Haar manier van doen, haar kennis, inlevingsvermogen en duidelijkheid in de online bijeenkomsten waren heel fijn. Maar ook de reacties en haar uitleg over de getekende chakra-mandala’s waren erg verhelderend.

Kim is enthousiast, betrokken, correct, spiritueel en haar energie werkt echt helend. Zonder haar WonderWomanTraject had ik mezelf in vier maanden tijd niet zo kunnen ontdekken. Dan wist ik nu zeker nog niet dat ik van mezelf kan houden van mezelf houd. Ik zou veel meer tijd nodig hebben gehad om me vrij te voelen, als het me al gelukt was. Ik wist dat dat de sleutel was naar het herstel in mezelf zijn, maar het lukte me niet alleen. 

Als je jezelf wilt vinden of opnieuw wilt ontdekken ga dan meedoen aan het programma, stop die twijfels weg. Je kunt er alleen maar beter van worden. 

Wij zijn als groep vrouwen elkaar tot steun geweest in deze periode, we konden in een veilige omgeving kwijt aan elkaar hoe we ons voelden, zowel positief als negatief, we waren verbonden. Elkaar de laatste dag ontmoeten was net of we elkaar al heel lang kenden, we zijn sisters geworden. Ik hoop dat we bv 1 x per jaar de mogelijkheid krijgen om bij te scholen of zo. Onderhoud is denk ik een groot goed. Gelukkig zijn daar nu ook de losse workshops WonderWomanWensen voor. 

Dankzij dit traject voel ik me nu een vrije enthousiaste WonderWoman en ik wil me absoluut verder ontwikkelen op het spirituele vlak. 

Er waren in mijn leven wat veranderingen geweest op gebied van mijn gezondheid, geest en familie, en dat leek allemaal prima te zijn gegaan, maar in de nieuwe situatie (wat een verandering altijd brengt toch?) was ik nooit echt geland. Ik was het overzicht kwijt was en vond het moeilijk keuzes te maken. Dit maakte me mopperig, negatief en apathisch. Ik wilde wel mee veranderen, aanpassen, vooruitgaan, maar het ging niet. In plaats van in beweging komen, viel ik juist stil. In plaats van blij zijn met kansen, werd ik negatief. Het voelde alsof ik in een doolhof beland was.

Eerder had ik al gesprekken met artsen, psycholoog, en vriendinnen. Ik had mijn medicatie aangepast en was gestopt met een aantal zaken. Dit hielp allemaal zeker wel! Maar de veranderingen die ontstonden integreerde niet in mij tot een geheel. Ik heelde niet helemaal zou je kunnen zeggen. Ik had juist last van de onrust.

Door in het WonderWomanTraject stap voor stap langs de chakra’s naar mezelf en de veranderingen te kijken, heeft de boel wat kunnen landen. Kim liet me met haar down to Earth mentaliteit zien dat spiritualiteit eigenlijk heel gewoon is, waar mijn krachten liggen en hoe ik die kan gebruiken. Ik leerde over de vijfde dimensie en over lagen van mezelf afpellen. Ook al gaat het afpellen van die lagen nog door, het voelt nu alsof ik letterlijk ben gegroeid, alsof er wat bestanden zijn geleegd zodat ik weer verder kan met nieuwe indrukken en lessen. Voor mij was het gewoon even goed om mijn boel te evalueren. Kim hielp me daarin de dingen te filteren. 

Ondanks dat ik door gebeurtenissen en andere bezigheden tijdens het traject niet veel echt heb kunnen doen, is er stiekem veel gebeurd. Dat is voor mij nog steeds een beetje een raadsel, maar ik hou wel van onopgeloste mysteries. Het voelt niet echt alsof er een enorm groot wonder is geschied, maar wel dat ik de rust heb gekregen, gevonden, kunnen pakken en houden, om verder te gaan in een nieuwe fase. Ballast is weg of op een juiste manier opgeborgen en komt het tevoorschijn, prima, dat mag, maar dan kan ik ook weer snel terugleggen.

In het kort, dat wat werkelijk is gezakt in mijn zijn: het is wat het is. Niet meer maar ook zeker niet minder. Ik geniet nu van het gevoel van rust en mijn zelfvertrouwen, ondanks wat er momenteel allemaal om me heen gebeurt. 

Diana

Walravens

Ready to reset yourself? Let's go!

Voor wie is dit programma?


Meer genieten en minder tobben.

You go girl! Het grootste verdriet heb je verwerkt en je diepste dal kun je inmiddels goed bekijken vanaf je opgeklommen stuk. Kortom, je kijkt inmiddels weer hoopvol vooruit in je leven.  Je wil je weer helemaal energiek en happy voelen. Je hebt er zin in om opnieuw te beginnen!

Voor je ligt een heel nieuw blanco blad. Maar oh damn dat voelt onbekend, onbestemd en geeft veel onrust zeg. Je weet eigenlijk niet goed waar je heen wil met je leven nu. Of je weet het dondersgoed, maar hoe kom je van waar je nu staat naar daar waar je wil zijn? Want wie ben jij eigenlijk zonder die partner, die baan, ziekteproces, thuiswonende kinderen of na je burn-out? Verwarring! Hoe ga je dat nu aanpakken? Deze onzekerheid geeft iets waar je net niet op zat te wachten;  nieuwe paniek en stress! Wat wil ik nu eigenlijk?

De moed zakt in je schoenen. Paniek en stress associeer je onbewust met je oude zelf. Heb je dan niks geleerd? Moet je nu weer hetzelfde doormaken? Hoe kan dat? Je bent toch weg bij die veeleisende partner, klaar met je behandeling of geminderd in die 60-urige baan? Je energielevel ging juist zo lekker de goede kant op. Waarom voel je dan nu zo'n onrust en verwarring? Je wil je geen slachtoffer meer voelen maar zélf de regie over jouw leven weer in handen hebben.

Je weet precies wat je niet meer wil. Hoe krijg je duidelijk wat je nu wel wil voor jezelf?  En hoe kom je daar? Met mijn 8 stappen uit het WonderWoman Traject!


Voor wie is WWT niet? 

Zit jij nog vol in je verdriet, in je verwerking of middenin je ziekteproces of behandeling? Dan komt WWT te vroeg.

Ben jij niet bereid om naar jezelf te kijken en ligt de schuld van jouw probleem volledig buiten jezelf? Dan kan WWT je niet helpen.

Ben je wars van spiritualiteit of juist dol op zweverige hocus pocus? Dan is WWT veel te vaag of aards voor jou. 


Samengevat is WWT voor jou als

Je hebt net een grote verandering in je leven ondergaan en het voelt alsof je op een kruispunt staat, maar je kunt maar niet beslissen over een richting. Of je ziet gewoon niet wat de keuzes zijn die je nu hebt. Je voelt je eigen verlangens nog niet helemaal. Kortom, je zou graag hulp krijgen bij vraagstukken als:
 ☝️Wie wil ik zijn?
☝️Wat is daar nu voor nodig?
☝️ Wat is belangrijk voor mij?
☝️ Wat doet er nu toe?
 ☝️ Hoe bereik ik dit?
 
Concreet zou dat kunnen betekenen dat je:

❤️Na een burn-out wil je weer vlammen.
❤️ Dat empty nest weer lekker inrichten voor jezelf.
❤️ Het lef wil hebben voor die carrière switch.
❤️ Na je scheiding weer de focus op jezelf wil hebben.
❤️ Om wil kunnen gaan met je diagnose.
❤️ Praktische stappen en hulp wil bij je spirituele ontwikkeling omdat je die net ontdekt hebt.
❤️ Overprikkeld en overweldigd bent en daardoor kampt met mentale en/of fysieke uitdagingen.
❤️ Uit de low energy wil stappen en weer die high energy wil voelen. Bruisen wil je!

Kortom, je wil er na die levensingrijpende verandering weer vol voor gaanZou het niet fantastisch zijn:  

 • Dat je zelf je nieuwe toekomst gaat scheppen. Manifesteren!
 • Als je weer trots op jezelf gaat zijn en plezier in het leven hebt. 
 • Om je vrij te voelen om helemaal jezelf te zijn.
 • Als je blakend van zelfvertrouwen en knettervol energie in je leven staat.
 • Als je helder hebt waar je ziel naar verlangt, hoe dat er uit mag zien en hoe je daar komt.
 • Blokkades op te heffen of ze te transformeren tot superpowers.
 • Om contact te maken met jouw volle potentieel zodat je het in gaat zetten in je dagelijks leven. 
 • Praktische tools te krijgen die je de rest van je toffe leven handvatten geven.
 • Jouw 'sparkle of joy' helemaal van je tenen tot je kruin 'and beyond' te kunnen voelen.
 • Creativiteit helemaal de ruimte te geven. 
 • Succes, geluk, meer rust en betere relaties te hebben.
 • Om dat niet allemaal alleen uit te hoeven zoeken, maar met mijn acht stappen een knallend nieuw begin kunt maken?
 • Dat je die acht stappen met maximaal 8 vrouwen of 1 op 1 met Kim kunt doorlopen in vier maanden?

Je vindt met mijn WonderWoman Traject praktische creatieve methodes die positieve veranderingen in jezelf en je leven in volle gang zetten.

Maak vandaag nog jouw nieuwe start!

100%

Money Back Guarantee

14 dagen bedenktijd

Als je een koop op afstand doet, bijvoorbeeld via internet of telefonisch, geldt een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze termijn kun je als je spijt krijgt je aankoop ongedaan maken. Dit mag zonder reden. Koop je een product of dienst op afstand dan geldt een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. De bedenktijd gaat in op de dag vanaf het moment dat je de dienst hebt afgesloten.

FAQ

Moet je kunstenaar zijn?

Nee, je hoeft zelfs niet creatief te zijn. Ik ben jouw creatieve kick-starter. Benieuwd naar hoe jij ook rust en harmonie in je lijf en in je koppie kunt realiseren zodat je je energiek en happy voelt? Laat mij je daarbij helpen!

Is mandalatekenervaring vereist?

Nee. In jet WonderWomanTraject is mandalatekenen een van de creatieve middelen binnen de acht stappen van het programma als jij dat wil. Je kunt het ook helemaal en waardevol doorlopen zonder mandalatekenen.

Heb je chakrakennis nodig?

Absoluut niet. De 8 stappen zijn uniek en in het programma heb ik de volgorde en thema's van de chakra's gebruikt om de stappen logisch op te bouwen. 

Is het een online cursus?

Die hoort er zeker bij. Het programma bestaat uit online live sessies in Zoom. Daarnaast heb je toegang tot de online omgeving die uitpuilt van de reflectievragen voor journaling, meditatie en creatieve inspiratie om met de stappen te werken.  Ook krijg je bij het traject gratis onbeperkt toegang tot mijn online mandalacursus Chakrasjansen t.w.v. € 197,-.

Ik heb Chakrasjansen al gekocht. Krijg ik nu korting?

Ja. Je krijgt het bedrag dat je daarvoor voldaan hebt als korting en je behoud je onbeperkte toegang.

Ik heb Chakrasjansen al gevolgd. Is dat goed?

Dat is fantastisch! Maar dat staat los van het WonderWomanTraject.  Chakrasjansen is daarin een extra toevoeging, maar het traject gaat vele malen dieper in op persoonlijke en spirituele groei. Er vindt echt een transformatie plaats. Je hebt met Chakrasjansen misschien wel al heel goed kunnen proeven van wat er allemaal in je kan veranderen.

Ik kan niet op dinsdag

Je hoeft er niet (elke keer) live bij te zijn. Elke sessie wordt opgenomen. Je kunt ook vooraf je vragen insturen. 
Kun je nooit op dinsdag maar wil je echt graag in een groep deelnemen? Vul het formulier in en geef het daar in aan. Wie weet ontstaat er een tweede groep voor een andere dag en tijd.

De VIP groep is van 10-12 uur op dinsdag, maar de deelneemsters daarvan mogen tevens aanhaken op de avonden van 19u30-21u30 in het groepstraject.

Welke dinsdagen zijn de online sessies?

28-02 online kennismaking
07-03 stap 1
21-03 stap 2
04-04 stap 3
18-04 stap 4
09-05 stap 5
23-05 stap 6
06-06 stap 7
20-06 stap 8. 
Bij stap 8 op 20-6 geldt voor het VIP traject: Bij voldoende interesse en in overleg is deze sessie live op een nog te bepalen locatie in midden NL, omgeving Huizen/Hilversum/Amersfoort.

De meivakantie is uitgesloten. Voor het VIP traject zijn op de dinsdagen tussen deze data ook nog live Q&A's van 10-11 uur. 

Hoeveel tijd kost het WonderWomanTraject mij?

Het is bewezen dat een mens gemiddeld 66 dagen nodig heeft om veranderingen in het leven door te voeren. Hoeveel tijd je per dag of per week in jezelf en in MMP steekt is helemaal aan jou. Mijn tip is om nieuwe gewoontes als dagelijks twintig minuten journalen en tien minuten visualiseren toe te gaan passen. Laten we zeggen, een half uur tot uurtje per dag raad ik aan. Heerlijk te blokken in je dag voor jezelf. Of voeg deze tijd toe aan je dag door eerder een wekker te zetten. Daarnaast zijn er de 9 live sessies ieder twee uur.

Je wil toch een stralende wonderwoman worden? Geef jezelf in ieder geval gedurende de 8 stappen die tijd!

Waarom een online intake voor het programma?

Om te zorgen dat de vibes in de groep lekker hoog zijn en dat het een veilige groep is. Ik zal niet iedereen zonder meer toelaten. Maar de eisen zijn ook niet streng. Met jouw ingevulde vragenformulier kan ik inschatten of je verwachtingen matchen met de insteek van het programma.

Twijfel je en wil je eerst met me praten voor je de intake doet? Dat kan! Boek hier een Kim Clarity Call in en ik zorg dat je daarvoor geen kosten hoeft te dragen.  

Waarom een telefonische intake voor het VIP traject?

Met jouw ingevulde vragenformulier kan ik inschatten of je verwachtingen matchen met de insteek van het programma. Met een call van 15 minuten kunnen we allebei voelen of we een klik hebben en of we echt met elkaar door willen gaan.

Ook kan ik zo zorgen dat de vibes in de VIP groep bij elkaar passen zijn en dat het een veilige groep is. Ik zal niet iedereen zonder meer toelaten. Maar de eisen zijn ook niet streng, ik kies alleen de deelneemsters wel zorgvuldig uit op hun passende energie.

Twijfel je en wil je eerst met me praten voor je de intake doet? Dat kan! Boek hier een Kim Clarity Call in en ik zorg dat je daarvoor geen kosten hoeft te dragen.  

Maak vandaag nog jouw nieuwe start!