Als transformatiecoach help ik moegestreden vrouwen na scheiding, een verlies of burn-out, door gebruik van creativiteit en praktische spiritualiteit, te transformeren tot een stralende wonderwoman die weer blakend van energie in haar leven, relaties en carrière staat. 

Zet jezelf op de wachtlijst.

Krijg als eerste bericht wanneer de volgende groep start voor het programma dat je transformeert van een

moegestreden vrouw naar een stralende wonderwoman.

In de tussentijd zal ik je soms alvast een toepasbare tip of trick mailen met WonderWomanVibes. 


Are you ready to reset yourself?  Let's go!

Je geeft jezelf een hele frisse start voor de rest van je leven. 

Je transformeert van moegestreden vrouw naar stralende energieke wonderwoman. 

Je gaat van overleven naar het manifesteren van je droomleven. 

Liever luisteren dan lezen? Ik sprak de 8 transformerende stappen van het WonderWoman Traject voor je in. 
Je weet heel goed wat je NIET meer wil. En dan?

Grote gebeurtenissen en veranderingen in je leven vragen om verandering in jezelf.
Soms weet je in een nieuwe situatie even niet welke veranderingen er nodig zijn en hoe je daar aan kunt beginnen in jezelf. Je weet wel wat je niet meer wil, maar je krijgt niet 1-2-3 helder hoe je wél wil dat je nieuwe leven er uit gaat zien.

 Dat blanco blad geeft weer stress en je blijft eigenlijk teleurgesteld hangen in je huidige manier van leven. Dat blijven hangen in wat je al kent leidt tot frustraties, opgekropte emoties en onderdrukte verlangens. Wat geeft dat? Juist, weer meer onderhuidse spanning. 

En dat is nou juist wat je eigenlijk niet meer wilde.....


'Dit nooit meer' heb je jezelf beloofd.

Nooit meer mezelf aan de kant zetten voor een ander, nooit meer in een burn-out raken en je uitgeblust voelen, nooit meer genoegen nemen met een baan of relatie waarin je ongelukkig bent. Vanaf nu kies je voor geluk, genieten en jezelf durven zijn no matter what.
 
Ondertussen heb je al van alles uitgebreid geprobeerd. Mindfulness, yoga, misschien zelfs therapie en pillen. Je merkt wel verschil, maar je hebt nog niet het gevoel dat je nu doelbewust alle stappen aan het zetten bent richting je droomleven. Je hebt geen zin in weer oude koeien uit de sloot halen of eerst zoeken naar problemen. Focussing on the present, no longer dwelling in the past.

Lekker ontspannen en snel tot de kern komen zodat je jouw volgende hoofdstuk doelbewust in kunt stappen, dat wil je. Je wil nu starten met je nieuwe bruisende en actieve leven vol kansen en mogelijkheden die je zelf creëert. 


☝️
Lees alleen verder als je écht in 4 maanden 
een stralende energieke vrouw wil worden.

Ben jij ready to reset yourself? Let’s go!

De afgelopen 25 jaar heb ik mezelf met behulp van tal van creatieve trainingen, opleidingen, spirituele retraites, werk- en levenservaring van nerdy muurbloem vol angsten en paniek getransformeerd tot een veerkrachtige zelfverzekerde enthousiaste energieke veertiger.

Ik ontdekte dat de sleutel naar jezelf en de weg naar verandering zit in creativiteit.
Creativiteit zet dingen in jezelf direct in beweging! Je creëert je eigen mogelijkheden.

Sinds 2008 gebruik ik creativiteit en praktische spiritualiteit als gouden combinatie. Daarmee heb ik honderden vrouwen in contact gebracht met de beste en meest sprankelende versie van zichzelf. 

Alle opgedane kennis en kunde heb ik nu samengebracht zodat ook jij jezelf kunt transformeren tot een echte wonderwoman die barst van de energie.

Ga ontdekken hoe jij nu in het leven staat, waar je heen wil en hoe je daar kunt komen.

Ready to reset yourself? Let's go!

WonderWoman Traject


Jij bent dus klaar voor het WonderWoman Traject!
Na dit traject kun jij in je nieuwe stevige schoenen flinke stappen maken omdat je meer zelfvertrouwen hebt en je jezelf daarmee vrij voelt om vanaf nu voor jezelf te kiezen.

Dan begint het leven waarvan je nu alleen nog maar droomt zich te manifesteren!
 
Je gaat weer vlammen, maar vanaf nu moeiteloos vanuit een creatieve vonk!

Lees hieronder hoe je praktische spiritualiteit en creativiteit inzet om na een levensingrijpende gebeurtenis je nieuwe weg te vinden. 


 

Happy customers

De lieverds hieronder volgden mijn online cursussen mandalatekenen. Omdat mijn WonderWomanTraject nog in pilotfase zit, zijn er nog geen reviews van dit traject. Ik hoop je zo toch een eerlijk beeld te geven van hoe het is om met mij te werken. 

Wilma

Van der Wielen

"Ik maak bewustere keuzes."

Ik word door Kim telkens weer geïnspireerd. Een weg naar binnen. Tekenen met aandacht. Dichtbij mezelf. Mijn blauwdruk krijgt meer helderheid en meer bewuste keuzes worden gemaakt. Doordat je met de tekeningen ook door allerlei dieptes gaat, kom je dit ook in je dagelijkse leven tegen. Hier beter mee om leren gaan. Doorzetten, niet meteen opgeven.

De cursussen van Kim zijn bovendien duidelijk en inspirerend.


"Ik kwam uit mijn schulp."

De rust die Kim uitstraalt, duidelijk communiceren en vooral anderen laten inspireren. Kim laat anderen groeien en geloven dat niets verkeerd is. Met deze houding haalt ze het beste uit de persoon waardoor deze persoon groeit.

Het volgen van haar cursussen heeft mij veel gebracht, maar vooral dat ik groei, meer uit mijn schulp durf te komen en van mijn werk laat zien. 

Mariska

Roelofs

Zo werkt het!

De 8 stappen van het
WonderWoman Traject (WWT)


In 8 stappen gedurende 4 maanden help ik je transformeren van een moegestreden vrouw naar een stralende wonderwoman. Je gaat van overleven naar lekker in je leven. Je gaat van binnenuit rust ervaren en dat geeft je knetterveel energie om door de dagen heen te dansen. Ben jij ready to reset yourself? Let’s go!


Iedereen heeft vaste patronen en overtuigingen. Je krijgt en ontwikkelt die door opvoeding, relaties, school en door levenservaring. In je nu zullen sommige patronen en overtuigingen nog vóór je werken. Andere werken je juist vet tegen in je dagelijks leven. Ik noem die patronen en overtuigingen voor het gemak even je programma’s. Samen met nog wat andere levenstools vormen die programma’s jouw besturingssysteem. Als ik in metaforische computertermen blijf; je lichaam is je hardware, je patronen en overtuigingen zijn je software en jijzelf bent de gebruiker van de computer.


In het WonderWoman Traject gaan we jouw besturingssysteem resetten. Ken je dat op een smartphone bijvoorbeeld; Reset naar fabrieksinstellingen? Dat houdt in dat je alles wat jij er na aankoop op aangepast hebt verwijdert. Je kiest er voor om weer terug te gaan naar de basis om je smartphone opnieuw in te richten. Een hele grote reset. Doodeng om op die knop te drukken. Je weet wel nu al dat het een dikke opluchting is als er zoveel oude rommel verwijderd is en je een fris begin krijgt. Wat je goed beviel, tijd opleverde of energie gaf zul je er opnieuw opzetten. Wat niet beviel, energie en tijd kostte of niet meer voor je werkte dat laat je voortaan weg. Je voegt het eventueel weer toe als je het daadwerkelijk nodig hebt voor positiviteit. 


Wat als jij de kans had om jezelf te resetten naar fabrieksinstellingen?
Wat zou je dan weer installeren in jezelf en wat niet meer?
Welke upgrades zou jij daarna nog bij jezelf doen voor een nog lekkerder leven? 


Weet jij nu al wat je niet meer wil in je leven (nooit meer een burn-out, narcistische relatie of je slachtoffer voelen van je beperkingen bijvoorbeeld), maar zie je nog even niet waar je nu wél heen wil of kunt en wie je nieuwe jij is zonder datgene wat je nu niet meer wil?

In het WonderWoman Traject gaan we een aantal van je levensgebieden resetten. Oude niet dienende overtuigingen buig je om tot kraakheldere nieuwe inzichten in jezelf die je kracht geven. Je oude belemmerende patronen ga je met zeven stappen doorbreken zodat je toegang krijgt tot je nieuwe superpowers. Activeer die inner powers! Als laatste stap geef je jezelf een vette upgrade en BOEM! Je gaat de duidelijkheid over wie je werkelijk in je kernkracht bent inzetten om het leven dat écht voor je bedoeld is te manifesteren. Na dit traject ben jij een stralende wonderwoman die blakend van energie en zelfvertrouwen haar volgende zelfgeschreven hoofdstuk in stapt!

Dit zijn de 8 stappen die we samen doorlopen
in vier maanden:

 1. 1
  Je overlevingsprogramma resetten voor een stevige basis en stabiliteit in je leven. 
 2. 2
  Je gevoelsprogramma resetten om te weten hoe je om kunt gaan met je emoties.
 3. 3
  Je actieprogramma resetten zodat je voelt wanneer je wel of niet in actie mag komen.
 4. 4
  Je hartprogramma resetten voor meer harmonie, begrip en (zelf)liefde in je relaties. 
 5. 5
  Je expressieprogramma resetten voor heldere communicatie en meer creativiteit.
 6. 6
  Je intuïtieprogramma resetten voor meer verbeeldingskracht en (zelf)inzicht.
 7. 7
  Je kennisprogramma resetten voor meer eigen-wijsheid, intuïtie en spiritualiteit als hulpbron voor je toekomst.
 8. 8
  De eerste zeven stappen zijn je pad naar bevrijding. In stap acht begint het leven waarvan je nu alleen nog maar droomt zich te manifesteren! This is where the magic happens! 

Als je al wat langer met spiritualiteit of energiewerk bezig bent, zul je in bovenstaande stappen de 7 hoofdchakra’s herkennen.

Vaak zetten we onszelf op punten in ons leven en in ons lichaam vast. Met deze resets maak je veel los in jezelf op emotioneel vlak, energetisch vlak en lichamelijk vlak. Ik werk met de basisvolgorde van de chakra’s om de ‘computervirussen’ uit jouw programma’s te krijgen en zo zorgen dat je hele (chakra)systeem, je besturingssysteem, je levensenergie weer gesmeerd loopt.

Hierdoor ga je leven vanuit je kernkracht en ga je meer moeiteloosheid ervaren en floreren in je nieuwe levensflow!

Ik ontdekte dat de sleutel naar onszelf en verandering zit in creativiteit. Je creëert je eigen mogelijkheden. In het WonderWoman Traject staan (mandala)tekenen, journaling, (soul)collages, intuïtie en visualiseren centraal. Hiermee ga je ontdekken hoe jij nu in het leven staat, waar je heen wil en help ik je daar in 8 stappen te komen.

Benieuwd naar hoe jij ook rust en harmonie in je lijf en in je koppie kunt realiseren zodat je je energiek en happy voelt? Laat mij je daarbij helpen!

Happy customers

De lieverds hieronder volgden mijn online cursussen mandalatekenen. Omdat mijn WonderWoman Traject nog in pilotfase zit, zijn er nog geen reviews van dit traject. Ik hoop je zo toch een eerlijk beeld te geven van hoe het is om met mij te werken. 

Brenda

Kros

"Kim zet je in de kracht waarvan je soms niet eens wist dat je hem hebt."

Als je een cursus bij Kim volgt word je ondergedompeld in lichtheid, humor en gedegen mandalakennis. Ze weet waar ze het over heeft en brengt dat in de cursussen op een duidelijke manier over. Alles stelt ze in het werk om jouw eigen creativiteit aan te wakkeren op een speelse en zeer effectieve manier. Ze stimuleert je om nieuwe dingen uit te proberen en dingen die je al kunt te verbeteren.

Kim zet je in de kracht waarvan je soms niet eens wist dat je hem hebt. Het is verfrissend: ze is een "echt" mens. Wat een verademing in een wereld die nep vaak hoogtij laat vieren. Ik ben heel blij dat zij op mijn pad is gekomen. Ik heb zoveel geleerd: over tekenen, over mandala's, over hoe te kleuren en over mezelf. Toppertje en aanrader.

Kim maakt de cursussen voor iedereen toegankelijk. Ze is een intelligente vrouw met veel charisma en enthousiasme. Ze leidt je door de cursussen op een begrijpelijke manier en wakkert je creativiteit behoorlijk aan.

Door de spirituele ‘touch’ krijgt je persoonlijke ontwikkeling een boost. Veel redenen dus om je in haar manier van lesgeven te verdiepen.

Jacqueline

Leblanc

Hi, ik ben Kim Vermeer

Als creatieve spirituele HSP'er met trekjes van ADHD en hoogbegaafdheid heb ik ook nogal wat uitdagingen en positieve veranderingen doorstaan. Zo werd ik van een verlegen nerdy muurbloem een online zichtbare zelfstandige vrouw. Gaf ik na ruim 20 jaar mijn carrière als succesvolle people's teammanager in de logistiek op en werd ik een stralende ondernemer in creativiteit en spiritualiteit. Ging ik van nachtelijke zwetende paniekaanvallen naar innerlijke balans en kracht.

De afgelopen 25 jaar heb ik mezelf met behulp van tal van creatieve trainingen, opleidingen, spirituele retraites, werk- en levenservaring getransformeerd tot een krachtige zelfverzekerde enthousiaste energieke veertiger.

Ik ontdekte dat de sleutel naar onszelf en verandering zit in creativiteit. Je creëert je eigen mogelijkheden. In mijn programma staan mandalatekenen, journaling, (soul)collages, intuïtie en visualiseren centraal. Hiermee ga je ontdekken hoe jij nu in het leven staat, waar je heen wil en help ik je daar te komen. 


Kleine waarschuwing over werken met Kim

Ik ben hyper-allergisch voor slachtofferschap en ga keihard aan op persoonlijk leiderschap. Als je met mij wil werken moet je niet bang zijn om in een spiegel te kijken.
 
Met mij kun je levensvragen niet langer uit de weg gaan. De antwoorden kunnen ook best confronterend zijn. Als je met mij werkt krijg je de inzichten verfrissend direct en ik verwacht van jou dat je er ook echt veranderingen mee in gang zet. 'Ik ben nu eenmaal zo. Dat kan ik niet veranderen. Daar heb ik geen keuze in.' Ik heb ze allemaal gehoord en ik ga je daar confronterend en motiverend in tegenspreken. We hebben tenslotte maar vier maanden dus geen getrut en getreuzel. 

Kun je daar tegen? Dan zijn we een goede match en ga ik je helpen jouw volle potentie te pakken! (Je ontdekt dan dat ik eigenlijk heel lief en inspirerend ben hoor. Niet alleen een keiharde tante.)

Kies welk traject het beste bij je past.

WonderWoman groepsprogramma
 • Online intake via onderstaand formulier
 • Duur: 4 maanden
 • 9 online live groepssessies van twee uur. (Tweewekelijks op dinsdag om 19u30 in Zoom) Zie FAQ.
 • Tussen de sessies werk je met inspiratie en motivatie in de vorm van e-mail, video, audio en creatieve opdrachten in de online leeromgeving.
 • 24/5 e-mail support van Kim
 • Groep tot maximaal 50 vrouwen
 • 4 maanden lang toegang tot de besloten community Sisterhood Support in een eigen app of website die los staat van social media.
 • BONUS 1: Onbeperkt toegang tot de mandalacursus Chakrasjansen t.w.v €197
 • BONUS 2: Je ontvangt mijn 80 pagina dikke 
  Wonderwoman 30-dagen-journal in pdf om je al schrijvend met behulp van vragen voor te bereiden op je transformatie. 


 999 

899

(of 4 maandtermijnen van € 275 € 235)
Nog voldoende plek

(Alle prijzen zijn incl BTW als particulier, excl BTW als zakelijk)

WonderWoman VIP programma
 • Telefonische intake van 15 min na ontvangst ingevuld onderstaand formulier
 • Duur: vanaf 4 maanden
 • Wekelijks een groepscall met Kim  in Zoom. In totaal 18 sessies waarvan 9 tussentijdse Q&A's. Inhalen in het groepsprogramma kan. 
 • Tussen de sessies in ontvang je inspiratie en motivatie in de vorm van e-mail, video, audio en creatieve opdrachten in de online leeromgeving.
 • 24/5 whatsapp groepsupport van Kim 
 • Groep van maximaal 8 vrouwen
 • BONUS 1: Onbeperkt toegang tot de mandalacursus Chakrasjansen t.w.v €197
 •  BONUS 2: Je mag gedurende het traject 7 chakratekeningen insturen voor een duiding van Kim t.w.v. €679
 • BONUS 3: Je ontvangt mijn 80 pagina dikke A4 spiraalgebonden 
  Wonderwoman 30-dagen-journal om je al schrijvend met behulp van vragen voor te bereiden op je transformatie. t.w.v. €27,95

vanaf prijs €


0

Nu 8 plekken 
(of 4 maandtermijnen van € -)
(Alle prijzen zijn incl BTW als particulier, excl BTW als zakelijk)

Ready to reset yourself? Let's go!

Voor wie is dit programma?


Meer genieten en minder tobben.

You go girl! Het grootste verdriet heb je verwerkt en je diepste dal kun je inmiddels goed bekijken vanaf je opgeklommen stuk. Kortom, je kijkt inmiddels weer hoopvol vooruit in je leven.  Je wil je weer helemaal energiek en happy voelen. Je hebt er zin in om opnieuw te beginnen!

Voor je ligt een heel nieuw blanco blad. Maar oh damn dat voelt onbekend, onbestemd en geeft veel onrust zeg. Je weet eigenlijk niet goed waar je heen wil met je leven nu. Of je weet het dondersgoed, maar hoe kom je van waar je nu staat naar daar waar je wil zijn? Want wie ben jij eigenlijk zonder die partner, die baan, ziekteproces, thuiswonende kinderen of na je burn-out? Verwarring! Hoe ga je dat nu aanpakken? Deze onzekerheid geeft iets waar je net niet op zat te wachten;  nieuwe paniek en stress! Wat wil ik nu eigenlijk?

De moed zakt in je schoenen. Paniek en stress associeer je onbewust met je oude zelf. Heb je dan niks geleerd? Moet je nu weer hetzelfde doormaken? Hoe kan dat? Je bent toch weg bij die veeleisende partner, klaar met je behandeling of geminderd in die 60-urige baan? Je energielevel ging juist zo lekker de goede kant op. Waarom voel je dan nu zo'n onrust en verwarring? Je wil je geen slachtoffer meer voelen maar zélf de regie over jouw leven weer in handen hebben.

Je weet precies wat je niet meer wil. Hoe krijg je duidelijk wat je nu wel wil voor jezelf?  En hoe kom je daar? Met mijn 8 stappen uit het WonderWoman Traject!


Voor wie is WWT niet? 

Zit jij nog vol in je verdriet, in je verwerking of middenin je ziekteproces of behandeling? Dan komt WWT te vroeg.

Ben jij niet bereid om naar jezelf te kijken en ligt de schuld van jouw probleem volledig buiten jezelf? Dan kan WWT je niet helpen.

Ben je wars van spiritualiteit of juist dol op zweverige hocus pocus? Dan is WWT veel te vaag of aards voor jou. 


Samengevat is WWT voor jou als

Je hebt net een grote verandering in je leven ondergaan en het voelt alsof je op een kruispunt staat, maar je kunt maar niet beslissen over een richting. Of je ziet gewoon niet wat de keuzes zijn die je nu hebt. Je voelt je eigen verlangens nog niet helemaal. Kortom, je zou graag hulp krijgen bij vraagstukken als:
 ☝️Wie wil ik zijn?
☝️Wat is daar nu voor nodig?
☝️ Wat is belangrijk voor mij?
☝️ Wat doet er nu toe?
 ☝️ Hoe bereik ik dit?
 
Concreet zou dat kunnen betekenen dat je:

❤️Na een burn-out wil je weer vlammen.
❤️ Dat empty nest weer lekker inrichten voor jezelf.
❤️ Het lef wil hebben voor die carrière switch.
❤️ Na je scheiding weer de focus op jezelf wil hebben.
❤️ Om wil kunnen gaan met je diagnose.
❤️ Praktische stappen en hulp wil bij je spirituele ontwikkeling omdat je die net ontdekt hebt.
❤️ Overprikkeld en overweldigd bent en daardoor kampt met mentale en/of fysieke uitdagingen.
❤️ Uit de low energy wil stappen en weer die high energy wil voelen. Bruisen wil je!

Kortom, je wil er na die levensingrijpende verandering weer vol voor gaanZou het niet fantastisch zijn:  

 • Dat je zelf je nieuwe toekomst gaat scheppen. Manifesteren!
 • Als je weer trots op jezelf gaat zijn en plezier in het leven hebt. 
 • Om je vrij te voelen om helemaal jezelf te zijn.
 • Als je blakend van zelfvertrouwen en knettervol energie in je leven staat.
 • Als je helder hebt waar je ziel naar verlangt, hoe dat er uit mag zien en hoe je daar komt.
 • Blokkades op te heffen of ze te transformeren tot superpowers.
 • Om contact te maken met jouw volle potentieel zodat je het in gaat zetten in je dagelijks leven. 
 • Praktische tools te krijgen die je de rest van je toffe leven handvatten geven.
 • Jouw 'sparkle of joy' helemaal van je tenen tot je kruin 'and beyond' te kunnen voelen.
 • Creativiteit helemaal de ruimte te geven. 
 • Succes, geluk, meer rust en betere relaties te hebben.
 • Om dat niet allemaal alleen uit te hoeven zoeken, maar met mijn acht stappen een knallend nieuw begin kunt maken?
 • Dat je die acht stappen met maximaal 8 vrouwen of 1 op 1 met Kim kunt doorlopen in vier maanden?

Je vindt met mijn WonderWoman Traject praktische creatieve methodes die positieve veranderingen in jezelf en je leven in volle gang zetten.

Maak vandaag nog jouw nieuwe start!

100%

Money Back Guarantee

14 dagen bedenktijd

Als je een koop op afstand doet, bijvoorbeeld via internet of telefonisch, geldt een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze termijn kun je als je spijt krijgt je aankoop ongedaan maken. Dit mag zonder reden. Koop je een product of dienst op afstand dan geldt een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. De bedenktijd gaat in op de dag vanaf het moment dat je de dienst hebt afgesloten.

FAQ

Moet je kunstenaar zijn?

Nee, je hoeft zelfs niet creatief te zijn. Ik ben jouw creatieve kick-starter. Benieuwd naar hoe jij ook rust en harmonie in je lijf en in je koppie kunt realiseren zodat je je energiek en happy voelt? Laat mij je daarbij helpen!

Is mandalatekenervaring vereist?

Nee. In MMP is mandalatekenen een van de creatieve middelen binnen de acht stappen van het programma als jij dat wil. Je kunt het ook helemaal en waardevol doorlopen zonder mandalatekenen.

Heb je chakrakennis nodig?

Absoluut niet. De 7 stappen zijn uniek en in het programma heb ik de volgorde en thema's van de chakra's gebruikt om de zeven stappen logisch op te bouwen. 

Is het een cursus online?

Nee. Er is geen online cursus. Er zijn online live sessies en ik geef alle informatie en inspiratie per e-mail. Zo hou je altijd toegang tot de materialen. (Dit kan nog wijzigen na de pilot)
Wel krijg je bij MMP gratis onbeperkt toegang tot mijn online mandalacursus Chakrasjansen.

Ik heb Chakrasjansen al gekocht. Krijg ik nu korting?

Ja. Je krijgt het bedrag dat je daarvoor voldaan hebt als korting en je behoud je onbeperkte toegang.

Ik heb Chakrasjansen al gevolgd. Is dat goed?

Dat is fantastisch! Maar dat staat los van MMP ;)  Chakrasjansen is daarin een extra. je hebt wel al heel goed kunnen proeven van wat er allemaal voor je kan veranderen in de energie. 

Ik kan niet op dinsdagochtend van 10 - 12 uur

Je hoeft er niet (elke keer) live bij te zijn. Elke sessie wordt opgenomen. Je kunt ook vooraf je vragen insturen. 
Kun je nooit op dinsdgochtend maar wil je echt graag in een groep deelnemen? Vul het formulier in en geef het daar in aan. Wie weet ontstaat er een tweede groep voor een andere dag en tijd. 

UPDATE 17-8-'22: ER START EEN AVONDPLOEG! Bij voldoende aanmeldingen is er een 19-21u programma. Geef je voorkeur aan op het intakeformulier.

Welke dinsdagen van 10-12 uur zijn de online sessies?

20-9 online kennismaking
27-9 stap 1
11-10 stap 2
25-10 stap 3
08-11 stap 4
22-11 stap 5
6-12 stap 6
20-12 stap 7
10-1-2023 stap 8. Bij voldoende interesse en in overleg is deze sessie live op een nog te bepalen locatie in midden NL, omgeving Hilversum. 

Hoeveel tijd kost WWT?

Het is bewezen dat een mens gemiddeld 66 dagen nodig heeft om veranderingen in het leven door te voeren. Hoeveel tijd je per dag of per week in jezelf en in MMP steekt is helemaal aan jou. Mijn tip is om nieuwe gewoontes als dagelijks twintig minuten journalen en tien minuten visualiseren toe te gaan passen. Daarna krijg je regelmatig inspiratiemail van mij, dus laten we zeggen, een uurtje per dag raad ik aan. Heerlijk te blokken in je dag voor jezelf. Of voeg het uurtje toe aan je dag door eerder een wekker te zetten. Daarnaast zijn de 9 live sessies ieder twee uur.

Je wil toch een stralende wonderwoman worden? Geef jezelf in ieder geval gedurende de 8 stappen die tijd!

Waarom een online intake voor het WWT?

Om te zorgen dat de vibes in de groep lekker hoog zijn en dat het een veilige groep is. Ik zal niet iedereen zonder meer toelaten. Maar de eisen zijn ook niet streng. Met jouw ingevulde vragenformulier kan ik inschatten of je verwachtingen matchen met de insteek van het programma. 

Waarom een telefonische intake voor het WWT VIP?

Met jouw ingevulde vragenformulier kan ik inschatten of je verwachtingen matchen met de insteek van het programma. Met een call van 30 minuten kunnen we allebei voelen of we een klik hebben en of we echt met elkaar door willen gaan. Ook kan ik dan een programma op maat voorstellen voor jouw specifieke proces en wensen. 

Maak vandaag nog jouw nieuwe start!

Powered by WishList Member - Membership Software