Als transformatiecoach help ik moegestreden vrouwen na scheiding, een verlies of burn-out, door gebruik van creativiteit en praktische spiritualiteit, te transformeren tot een stralende wonderwoman die weer blakend van energie in haar leven, relaties en carrière staat. 


Ben jij er klaar voor om jezelf volledig te gaan accepteren en liefhebben?


Kies je voor jouw geluk?

 Let's go!

Hier zijn drie manieren die ik je aanbied om vandaag te beginnen bouwen aan je zelfvertrouwen.
 

Kies wat het best bij jou past.

 1. 1
  Transformatieworkshops WonderWomanWensen. Elke maand een verhelderend thema. Los bij te wonen, online. Lees hier meer.
 2. 2
  Kim Clarity Call. Jij hebt een vraag? Ik help je in 30 minuten het antwoord in jezelf te vinden. Lees hier meer. 
 3. 3
  Een life-changing groepsprogramma van vier maanden waarin ik je help transformeren van een moegestreden vrouw naar een stralende wonderwoman. Lees hier alles over het WonderWomanTraject. 

Het mooiste project waar je OOIT aan gewerkt hebt is aan JEZELF.


Are you ready to reset yourself?

Laat je naam en e-mail achter zodat ik af en toe vrijblijvend je cheerleader kan zijn met wat WonderWomanVibes in je inbox.

Hi, ik ben Kim Vermeer

Als creatieve spirituele HSP'er met trekjes van ADHD en hoogbegaafdheid heb ik ook nogal wat uitdagingen en positieve veranderingen doorstaan. Zo werd ik van een verlegen nerdy muurbloem een online zichtbare zelfstandige vrouw. Gaf ik na ruim 20 jaar mijn carrière als succesvolle people's teammanager in de logistiek op en werd ik een stralende ondernemer in creativiteit en spiritualiteit. Ging ik van nachtelijke zwetende paniekaanvallen naar innerlijke balans en kracht.

De afgelopen 25 jaar heb ik mezelf met behulp van tal van creatieve trainingen, opleidingen, spirituele retraites, werk- en levenservaring getransformeerd tot een krachtige zelfverzekerde enthousiaste energieke veertiger.

Ik ontdekte dat de sleutel naar onszelf en verandering zit in creativiteit. Je creëert je eigen mogelijkheden. In mijn programma's staan journaling (schrijven), tekenen, (soul)collages, intuïtie en visualiseren centraal. Hiermee ga je ontdekken hoe jij nu in het leven staat, waar je heen wil en help ik je daar te komen. 

Happy customers

De lieverds hieronder volgden mijn online cursussen mandalatekenen. Omdat mijn WonderWomanTraject nog in pilotfase zit, zijn er nog geen reviews van dit traject. Ik hoop je zo toch een eerlijk beeld te geven van hoe het is om met mij te werken. 

Wilma

Van der Wielen

"Ik maak bewustere keuzes."

Ik word door Kim telkens weer geïnspireerd. Een weg naar binnen. Tekenen met aandacht. Dichtbij mezelf. Mijn blauwdruk krijgt meer helderheid en meer bewuste keuzes worden gemaakt. Doordat je met de tekeningen ook door allerlei dieptes gaat, kom je dit ook in je dagelijkse leven tegen. Hier beter mee om leren gaan. Doorzetten, niet meteen opgeven.

De cursussen van Kim zijn bovendien duidelijk en inspirerend.


"Ik kwam uit mijn schulp."

De rust die Kim uitstraalt, duidelijk communiceren en vooral anderen laten inspireren. Kim laat anderen groeien en geloven dat niets verkeerd is. Met deze houding haalt ze het beste uit de persoon waardoor deze persoon groeit.

Het volgen van haar cursussen heeft mij veel gebracht, maar vooral dat ik groei, meer uit mijn schulp durf te komen en van mijn werk laat zien. 

Mariska

Roelofs

Maak vandaag nog jouw nieuwe start!

Zou het niet fantastisch zijn:  

 • Dat je zelf je nieuwe toekomst gaat scheppen. Manifesteren!
 • Als je weer trots op jezelf gaat zijn en plezier in het leven hebt. 
 • Om je vrij te voelen om helemaal jezelf te zijn.
 • Als je blakend van zelfvertrouwen en knettervol energie in je leven staat.
 • Als je helder hebt waar je ziel naar verlangt, hoe dat er uit mag zien en hoe je daar komt.
 • Blokkades op te heffen of ze te transformeren tot superpowers.
 • Om contact te maken met jouw volle potentieel zodat je het in gaat zetten in je dagelijks leven. 
 • Praktische tools te krijgen die je de rest van je toffe leven handvatten geven.
 • Jouw 'sparkle of joy' helemaal van je tenen tot je kruin 'and beyond' te kunnen voelen.
 • Creativiteit helemaal de ruimte te geven. 
 • Succes, geluk, meer rust en betere relaties te hebben.
 • Om dat niet allemaal alleen uit te hoeven zoeken, maar met mij als coach en cheerleader?

Je vindt met mijn programma's praktische creatieve methodes die positieve veranderingen in jezelf en je leven in volle gang zetten.

Happy customers

De lieverds hieronder volgden mijn online cursussen mandalatekenen. Omdat mijn WonderWomanTraject nog in pilotfase zit, zijn er nog geen reviews van dit traject. Ik hoop je zo toch een eerlijk beeld te geven van hoe het is om met mij te werken. 

Brenda

Kros

"Kim zet je in de kracht waarvan je soms niet eens wist dat je hem hebt."

Als je een cursus bij Kim volgt word je ondergedompeld in lichtheid, humor en gedegen mandalakennis. Ze weet waar ze het over heeft en brengt dat in de cursussen op een duidelijke manier over. Alles stelt ze in het werk om jouw eigen creativiteit aan te wakkeren op een speelse en zeer effectieve manier. Ze stimuleert je om nieuwe dingen uit te proberen en dingen die je al kunt te verbeteren.

Kim zet je in de kracht waarvan je soms niet eens wist dat je hem hebt. Het is verfrissend: ze is een "echt" mens. Wat een verademing in een wereld die nep vaak hoogtij laat vieren. Ik ben heel blij dat zij op mijn pad is gekomen. Ik heb zoveel geleerd: over tekenen, over mandala's, over hoe te kleuren en over mezelf. Toppertje en aanrader.

Kim maakt de cursussen voor iedereen toegankelijk. Ze is een intelligente vrouw met veel charisma en enthousiasme. Ze leidt je door de cursussen op een begrijpelijke manier en wakkert je creativiteit behoorlijk aan.

Door de spirituele ‘touch’ krijgt je persoonlijke ontwikkeling een boost. Veel redenen dus om je in haar manier van lesgeven te verdiepen.

Jacqueline

Leblanc

Maak vandaag nog jouw nieuwe start!

100%

Money Back Guarantee

14 dagen bedenktijd

Als je een koop op afstand doet, bijvoorbeeld via internet of telefonisch, geldt een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze termijn kun je als je spijt krijgt je aankoop ongedaan maken. Dit mag zonder reden. Koop je een product of dienst op afstand dan geldt een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. De bedenktijd gaat in op de dag vanaf het moment dat je de dienst hebt afgesloten.