word je stralende positieve zelf door grenzen te leren stellen en
oude patronen te doorbreken.
Teken je chakra's en ervaar hoe hun magische energie vóór je gaat werken!

Chakrasjansen is een online creatieve cursus met verdieping, verbinding, ontdekking en heling. Je leert op een praktische en tegelijk speelse spirituele manier hoe je met je chakra-energie kunt werken om je eigen veiligheid te creëren en om weer vanuit je vuur en vrouwelijkheid te leven. Je zelfliefde en zelfvertrouwen groeien, je verlangens worden duidelijker en je gaat jezelf mooie nieuwe doelen stellen. Verwonder jezelf en word een magneet voor alles wat je wil.

De cursus is vanaf nu tot 30 september 2023 te koop! Dan sluiten de deuren weer tot februari 2024.

Ben je ook zo dol op het anderen naar de zin maken? En jezelf?

Wij vrouwen zijn meester in het onderdrukken van onze angsten, het klaar staan voor anderen en een kei in onszelf 'even' aan de kant schuiven om het in ons drukke leven iedereen naar de zin te maken. Anderen zijn vaak belangrijker dan wij zelf. Of zet jij jezelf wel al regelmatig op de eerste plaats in je dagelijks leven? Is het genoeg denk je?

Dat we rennen en vliegen wordt zo gewoon gevonden door anderen -maar zeker óók door onszelf- dat niemand doorheeft dat we langzaam uitgeput raken. Waar de wortel van onze vermoeidheid, energietekort, stress of onrust zit zien we niet meer. We doen het toch al jaren zo. Het heeft altijd goed gewerkt. Iedereen is tegenwoordig druk en hangt tegen een burn-out aan. Niks geks aan. Hup hup, niet zeuren en gewoon doorgaan. Hoe herkenbaar is deze gedachte?

Toch kun je in je onderbuik voelen dat het niet goed gaat zo en dat er iets moet veranderen. Iets fundamenteels. Niemand zit erop te wachten dat jij instort. Jij zelf nog wel het allerminst.

Het is mij ook allemaal niet vreemd. Naast een drukke verantwoordelijke kantoorbaan hield ik voor 2010 jarenlang praktijk aan huis waar ik in de avonden en weekenden readings en healings gaf. Mensen kwamen met hun problemen létterlijk mijn huis binnen en gingen gelukkiger weer naar buiten. Dat deed me goed. Een verstandige goede baan en helend werk ernaast gaf me balans in het leven dacht ik. Zo kon ik verschil maken en deed ik er toe.

Maar uiteindelijk begonnen de paniekaanvallen 's nachts en kon ik me steeds moeilijker concentreren of ergens toe zetten. Bij een ander zien we het eigenlijk altijd eerder dan bij onszelf, niet? Ik trok aan de rem. Als ik bij anderen blokkades kan vinden en ze kan helen, dan moet ik dat toch ook bij mezelf kunnen.

Ik ging terug naar een oude liefde; mandalatekenen. Ik ging me vooral verdiepen in chakra's en mandalatekenen. Want de mandala als spiegel kende ik. Chakra-energie kende ik. Als ik die twee nou eens ging combineren met al mijn andere kennis over mediteren, visualiseren, affirmeren, energiewerk en schrijven.  Dat moest die energiewielen in mezelf wel in beweging krijgen en uiteindelijk weer in balans. 

Met chakra-energie kun jij je leven positief veranderen en jezelf helemaal vernieuwen. Je hebt er recht op!

Ik kan je tot mijn grote opluchting vertellen dat het heeft gewerkt! Ik heb mezelf kunnen behoeden van uit de running raken en ik heb geleerd mezelf op de eerste plaats te zetten. Zo kwam ik dichter bij wie ik altijd al wilde zijn en nu leef en creëer ik vanuit wie ik werkelijk ben. Ik heb zelfs ervaren dat het ook voor mijn omgeving uiteindelijk prettiger, duidelijker en beter is als ik mijn eigen-waarde ken. Win-win situatie! Nu ga ik jou laten zien hoe jij ook je grenzen leert stellen en je doelen gaat bereiken. Allemaal met behulp van creativiteit en praktische spiritualiteit. Als je dat kunt en toepast word jij een gelukkiger en relaxter mens waar jij en de wereld om je heen mooier van wordt. 

De cursus zorgt er voor dat jij sterker, krachtiger, energieker en met meer begrip, liefde en zachtheid voor jezelf en je omgeving uit Chakrasjansen komt. Een echte transformatie. 

Chakrasjansen

Ga creatief werken aan persoonlijke groei en transformatie zodat je energieker, gebalanceerder en positiever in je leven komt te staan. Zelfs als je nooit eerder met chakra-energie hebt gewerkt! 

Inschrijven en starten kan tot en met 30 september 2023
Daarna verdwijnt deze cursus voorlopig weer uit mijn aanbod, maar jij houdt onbeperkt toegang!


Dit is wat je krijgt als je je inschrijft voor Chakrasjansen

Na inschrijving ontvang je direct en onbeperkt toegang tot de online cursus.
Acht weken lang stuur ik je wekelijks een enthousiasmerende e-mail om je aan te moedigen door te gaan met het volgende chakra. Zo doorloop je het hele proces zelf intensief in acht weken met ongeveer een half uur per dag tijd voor jezelf en voor chakrasjansen.

Na aankoop heb je onbeperkt toegang tot de cursus.
Je kunt er dus voor kiezen om er langer dan acht weken over doen of wat later te starten.

Ontspannend en transformerend voor iedereen

Chakrasjansen is een kennismaking met de chakra's. De cursus is dan ook gevuld met basiskennis. Toch kun je er ook veel verdieping uit halen en in brengen als je al bekend bent met de hoofdchakra's.  Je kunt in deze zelfstudie op je eigen 'chakra-niveau' instappen en ermee aan de slag gaan. Zo kun je altijd het maximale aan ontspanning en transformatie uit de cursus halen. Beginners en gevorderden zullen allebei positieve veranderingen in zichzelf waarnemen. 

Hoe staat het met jouw chakra-energie?

Er zijn zeven hoofdchakra's. Met elk van die chakra's gaan we apart aan de slag. Elke les leid ik in met een video over het chakra dat je gaat ontdekken en wat die in je leven representeert. Daarnaast leer je wat je in je ervaart als de chakra te ver open staat of juist te gesloten is. Ik geef diverse manieren en tips om de chakra in balans te brengen. Natuurlijk is mandalatekenen daar een belangrijk middel bij. 

De voordelen van chakra mandalatekenen

Chakra's hebben elk hun eigen kleur en getal. Dat getal wordt in een chakramandala als lotusbladeren weergegeven omdat een chakra net als een lotus open kan gaan en kan bloeien, maar zichzelf ook kan sluiten en beschermen. Een chakra tekenen is een hele krachtige en effectieve maar ontspannende manier om bewust met de chakra's te werken. Zo kun je subtiele of grote positieve veranderingen in jezelf waarnemen en activeren. 

Meer dan mandalatekenen alleen

In Chakrasjansen reik ik meer aan dan alleen mandalatekenen. Er zijn per chakra meditatieve visualisaties door mij ingesproken, affirmaties, eenvoudige lichaamsoefeningen om de energie op te wekken en tekenoefeningen die je klaar maken om het chakra in een mandala weer te geven. Natuurlijk ontbreekt het mandala-ontwerp ook niet. In deze cursus teken je de Westerse variant van de chakramandala's.


Ik geloof heel erg in zachte kracht.
De doe-energie hoeft niet altijd hard werken te zijn. het kan ook hart werken zijn. Dat is chakrasjansen; een creatieve ontdekkingsreis door je eigen subtiele energie met transformerend tekenen. 

Dit krijg je in de cursus Chakrasjansen

Les één tot en met zeven bestaat steeds uit:

  • Een inleidende video
  • korte samenvatting van de chakra
  • uitgebreide theorie in een printbare pdf
  • lichaamsoefeningen om de energie te voelen of te harmoniseren
  • affirmaties die je dagelijks helpen om je chakra kracht bij te zetten
  • Vragen voor zelfreflectie en journaling
  • Een tekenoefening voor de chakra-energie die je ook kunt verwerken in je mandala
  • Een werkopzet voor een Westerse chakramandala
  • Voorbeelden van uitgewerkte chakramandala's van mij en mede-cursisten

 Hieronder zie je wat je per les ongeveer als thema per chakra kunt verwachten en wat voor groei je in jezelf teweeg kunt brengen als je er mee gaat werken. 

0

Inleiding

In de inleiding vertel ik je al veel over de zeven hoofdchakra's en hun onderlinge werking. Ik ga ook in op tekenmaterialen voor het chakratekenen en er is een hele fijne visualisatie die je door de zeven energiewielen in je subtiele lichaam leidt ter kennismaking. 

1

Chakra 1: Basischakra

Je basischakra is, net als de fundering van je huis, je energetische basis. De belangrijkste functie hiervan is dat je je veilig voelt in je lichaam, je leven en je relaties. Dit chakra kan je helpen die energie van veiligheid te genereren die je nodig hebt om je gevoel van veerkracht en een keuze hebben te versterken. 

2

Chakra 2: Onderbuikchakra

Het tweede chakra is het ankerpunt van je vrouwelijke energielichaam en daarmee essentieel voor jouw eigen welzijn. De energie van dit chakra zorgt voor flow, verbinding en inspiratie in je leven. Een versterkt tweede chakra helpt jou je ware aard, jouw unieke energie en inzicht met vertrouwen uit te stralen in de wereld. 

3

Chakra 3: Navelchakra

Het derde chakra is jouw innerlijk vuur. Het zorgt ervoor dat je gedreven bent en in staat om alle obstakels te overwinnen om je doel te bereiken. Dit chakra geeft je een plan, de wil, de focus en de concentratie om het uit te voeren. Het derde chakra gaat over in je eigen zuivere kracht komen te staan. 

4

Chakra 4: hartchakra

Liefde ontvangen en geven is even essentieel voor ons als zuurstof. Je hartchakra is het centrum van je zijn. Het ligt ook precies in het midden van de zeven hoofdchakra's en staat daarmee voor de balans in onze relatie met onszelf en met anderen. Een harmonieus hartchakra zorgt er voor dat we dingen kunnen loslaten en de humor er van kunnen inzien, plezier maken, liefde en compassie voor alles voelen.

5

Chakra 5: Keelchakra

Dit vijfde chakra gaat over communicatie, maar in de breedste vorm. Voor effectieve communicatie is het niet alleen nodig dat je in staat bent om te zeggen wat je denkt, maar ook dat je in staat bent om je te verbinden. En om je te kunnen verbinden, is het nodig dat je kunt luisteren en waarnemen hoe anderen reageren zodat je je gedachten uiting kunt geven op een manier die gehoord en begrepen wordt. Niet alleen in woorden. Uiting en expressie kan op heel veel andere creatieve manieren waar woorden tekort schieten. 

6

Chakra 6: voorhoofdchakra

Je zesde chakra wordt ook wel het derde oog genoemd, omdat het verbonden is met een subtieler niveau van zien en waarnemen. Dit noemen we meestal intuïtie of helder-zien. De focus in Chakrasjansen ligt op de vraag hoe je je derde oogchakra kunt gebruiken in je dagelijkse leven en werk om ermee aan de slag te gaan voor je emotionele heling en versterking. We gaan niet oefenen in helderziend worden ;)

7

Chakra 7: kruinchakra

Je zevende en laatste van je hoofdchakra's is het portaal tussen je eigen geest en de grotere kracht waar wij deel van uitmaken. Dat kan voor jou God zijn, de Bron, het Universum, Gaia of het grote Al bijvoorbeeld. Dat waarmee jij je verbonden kunt voelen en welk woord jij er aan geeft om de kracht daarvan te ervaren. Dit chakra gaat niet alleen over spiritualiteit. Het is de energie achter onze zoektocht naar antwoorden op de grote levensvragen. Als dit chakra positief actief is, voel je ontzettend veel levensenergie en ervaar je een natuurlijke flow, overvloed en manifestatiekracht in je leven.

Bonus

Natuurlijk zijn er bonussen!

Bonus 1
t.w.v. €28
Les 8 - bonusles

In deze bonusles kun je er voor kiezen om alle chakra's samen te vatten in een grote mandala die je hele proces van Chakrasjansen laat zien. Je hebt nu kennisgemaakt met je chakra's en je energie van onder naar boven. Dat is de stroom van bevrijding.

Als je van chakra zeven naar chakra een werkt, heb je de stroom van manifestatie. Zelfinzicht en persoonlijke groei zijn best verslavend lekker. Dus de kans dat je verder wil met je persoonlijke leiderschap pakken is groot. Dat kan in mijn vervolgtraject WonderWoman Journet. Er zijn losse maandelijkse workshops en twee keer per jaar start er een coachingstraject van 4 maanden. 

Bonus 2
t.w.v. €57
Gratis minicursus chakratekenen

Als je aanmelding voor 15 september 2022 bij me binnen komt, krijg je als bonus onbeperkt toegang tot mijn online minicursus chakratekenen ter waarde van €57.

De minicursus is een mandalatekencursus met zeven Oosterse chakra mandala-ontwerpen. Een hele toffe creatieve aanvulling op Chakrasjansen waarin je de Westerse ontwerpen tekent.


Hi, ik ben Kim Vermeer

Als creatieve spirituele HSP'er met trekjes van ADHD en hoogbegaafdheid heb ik in mijn leven nogal wat uitdagingen en veranderingen doorgemaakt. Zo werd ik van een verlegen nerdy muurbloem een online zichtbare vrouw. Gaf ik na ruim 20 jaar mijn carrière als succesvolle people's teammanager in de logistiek op en werd ik een stralende zelfstandige ondernemer in creativiteit en spiritualiteit. Ik ging van nachtelijke zwetende paniekaanvallen naar innerlijke balans en kracht.

De afgelopen 25 jaar heb ik mezelf met behulp van tal van creatieve trainingen, opleidingen, spirituele retraites, werk- en levenservaring getransformeerd tot een krachtige zelfverzekerde enthousiaste energieke veertiger.

Ik ontdekte dat de sleutel naar onszelf en verandering zit in creativiteit. Je creëert je eigen mogelijkheden. In Chakrasjansen staat mandalatekenen centraal, versterkt door visualisaties, energie-oefeningen, journaling en affirmeren. Hiermee ga je ontdekken hoe jij nu in het leven staat en waar je heen wil. Hoe meer je in balans bent, hoe makkelijker je die doelen in je leven gaat bereiken!

Wil jij ook rust en harmonie in je lijf en in je koppie realiseren zodat je je energiek en happy voelt? 

Lees hier wat anderen zeggen over Kim als Mandala Mentor

Wilma

Van der Wielen

"Ik maak bewustere keuzes."


Ik word door Kim telkens weer geïnspireerd. Een weg naar binnen. Tekenen met aandacht. Dichtbij mezelf. Mijn blauwdruk krijgt meer helderheid en meer bewuste keuzes worden gemaakt. Doordat je met de tekeningen ook door allerlei dieptes gaat, kom je dit ook in je dagelijkse leven tegen. Hier beter mee om leren gaan. Doorzetten, niet meteen opgeven.

De cursussen van Kim zijn bovendien duidelijk en inspirerend geschreven.

Mariska

Roelofs

"Ik kwam uit mijn schulp."


De rust die Kim uitstraalt, duidelijk communiceren en vooral anderen laten inspireren. Kim laat anderen groeien en geloven dat niets verkeerd is. Met deze houding haalt ze het beste uit de persoon waardoor deze persoon groeit.

Het volgen van haar cursussen heeft mij veel gebracht, maar vooral dat ik groei, meer uit mijn schulp durf te komen en van mijn werk laat zien. Daarnaast is er een hele fijne groep op Facebook waar je veel inspiratie op doet, tevens is iedereen daar super positief.

Brenda

Kros

"Kim zet je in de kracht waarvan je soms niet eens wist dat je hem hebt."

Als je een cursus bij Kim volgt word je ondergedompeld in lichtheid, humor en gedegen mandalakennis. Ze weet waar ze het over heeft en brengt dat in de cursussen op een duidelijke manier over. Alles stelt ze in het werk om jouw eigen creativiteit aan te wakkeren op een speelse en zeer effectieve manier. Ze stimuleert je om nieuwe dingen uit te proberen en dingen die je al kunt te verbeteren.

Kim zet je in de kracht waarvan je soms niet eens wist dat je hem hebt. Het is verfrissend: ze is een "echt" mens. Wat een verademing in een wereld die nep vaak hoogtij laat vieren. Ik ben heel blij dat zij op mijn pad is gekomen. Ik heb zoveel geleerd: over tekenen, over mandala's, over hoe te kleuren en over mezelf. Toppertje en aanrader.

Wat houdt Chakrasjansen in?

Elke week (gedurende 8 weken) ontvang je een nieuwe les met video’s, ingesproken visualisaties en meditaties, affirmaties, extra materiaal zoals reflecterende schrijfoefeningen voor je journal, praktische lichaamsoefeningen, tekenoefeningen en natuurlijk per chakra een mandala-ontwerp. Daarnaast zijn er vijf Live Q&A sessies. (Hier hoef je overigens niet Live bij te zijn, jouw vragen worden evengoed beantwoord).

En daarbij krijg je ook nog eens Lifetime Access! Dat betekent dat je na deze 8 weken gewoon toegang blijft houden tot ALLES! De lessen staan ook al direct na aankoop open, dus je kunt dus alle lessen op je eigen tempo volgen. En je kunt alles nog eens rustig terugkijken op een later moment.

Chakra 1: Gronding en gevoel van veiligheid. Je basis stevig neerzetten. 

Chakra 2: Vrouwelijkheid en creativiteit. Ervaar plezier in je leven!

Charka 3: Macht, kracht en innerlijk vuur. Pak die power!

Chakra 4: Liefde geven en ontvangen. Onvoorwaardelijk voor jezelf. 

Chakra 5: Zelfexpressie. Hoe uit je jezelf en begrijpt de ander dat?

Chakra 6: Toegang tot je innerlijke wijsheid. Met dit chakra ga je dingen helder zien. 

Chakra 7: De poort naar het Universum gaat voor je open!  

Bonusles 8: Een terugblik op je manifestatie van een stralendere vrouw die blaakt van energie en zelfvertrouwen. 

Inschrijvingen sluiten op 30 september 2023

  4  5
Days
:
 
  1  3
Hours
:
 
  5  0
Minutes
:
 
  1  7
Seconds

You missed out!

100% tevredenheidsgarantie

30 dagen lang niet goed - geld terug

Ben je binnen 30 dagen na aankoop toch niet tevreden over de cursus? Dan krijg je 100% van je aankoopbedrag van me terug. 

Mijn wens voor jou

Zelfbewuste vrouwen door praktisch gebruik van creativiteit en spiritualiteit transformeren tot een stralende wonderwoman die weer blakend van energie in haar leven, relaties en carrière staat. Dat is wat ik doe als Mandala Mentor.

Omdat de wereld al zoveel mannelijke energie heeft, staat de vrouwelijke energie daarbij centraal. Die mogen we best wat meer aanwakkeren in onszelf. Ik ben - als weegschaal - all for balance! Zachtheid, creativiteit en intuïtie. Maar als je mij een beetje kent is het dus wel zonder gemiep. Je moet het zelf doen. Daarvoor reik ik je manieren aan die gericht zijn op de vrouwelijk creatiekracht.
 
Laat mij je inspireren om lekker stevig in je schoenen te komen staan en onvoorwaardelijk liefde te kunnen geven én ontvangen zonder daarvoor jezelf aan de kant te hoeven zetten.

Ready to reset yourself? Let's go!

Mandala Academie

   |  Privacy policy   |      |   Contact