Ontdek wat jouw werkelijke verlangen is achter je grootste wens en laat hem uitkomen

Jij wil toch ook aan het roer van jouw leven staan?

Creëer je droomleven bij nieuwemaan.

Elke maand een andere transformatieworkshop.

Jouw leven,  jouw geluk

Eén van de grootste barrières voor geluk is de overtuiging dat je het moet verdienen.

Herken je dat? Het idee dat je liefde moet verdienen ook?

Deze gedachten weerhouden je ervan om onvoorwaardelijke liefde en oprecht geluk te ervaren in je leven.

Gelukkig kun je deze aangeleerde mythes resetten in jezelf.

Ik maak  je in elke workshop bewust van het feit dat jij kunt kiezen voor jouw geluk en dat je het waard bent. 

Nieuwe maan gaat over het bepalen van je doelen en is de tijd om opnieuw verbinding te zoeken met jezelf. In WonderWomanWensen ga ik je daar elke maand mee helpen. Zo heb je twaalf keer per jaar een kans om even stil te staan bij jouw leven, jouw geluk en of je daarin nog wat wil wijzigen. 

Stop met worstelen en kom fris weer boven.

Echt, vechten is tegen de stroom in leven, het is vermoeiend en leuk is anders. Dus zullen we daar mee stoppen?

Van lijden naar bevrijden. 

Elke transformatieworkshop heeft een thema dat jou helpt om meer zelfvertrouwen te krijgen.

Het beroemde 'Nee' leren zeggen wordt zo steeds gemakkelijker. Meer zelfvertrouwen maakt je de baas over te eigen energie. Moet jij eens kijken hoeveel je dat op gaat leveren!

'Als de maan verborgen aan de hemel staat, is het tijd voor een nieuw begin. Wees bereid om veranderingen in gang te zetten en maak bewust contact met wat je wilt in het leven.'
(uit: Cosmic Flow)

Is het magie? Nee gewoon leuk!

Nee joh! Geen hocus pocus. Maar het voelt wel magisch hoor. De transformatieworkshops vinden (online) namelijk plaats op de avonden van de nieuwemaan. 

Moet je dan een Maaniac zijn? Neuh. Ik kies die nieuwemaan om twee simpele redenen.

Ten eerste is het een mooie houvast om elke maand even stil te staan, in jezelf te keren en te voelen : Wat wil ik. Wat is goed voor mij. Wat zijn mijn dromen, wensen en intenties. Ben ik waar ik wil zijn. Ben ik wie ik wil zijn. Voel ik me zoals ik me wil voelen?
Echt een moment in de maand om te reflecteren. Dat hoeft echt niet alleen aan het eind van het jaar... Het voelt voor mij een beetje als onderhoud van mezelf. Zoals een maandelijkse massage of pedicure dat is voor je lichaam, is een transformatieworkshop dat voor je geluk. 

Ten tweede als 'ze' zeggen dat wensen onder de nieuwe maan het snelst uitkomen wil ik dat geloof graag gebruiken. Ik ben echt een tut met dat soort tradities, ik vind ze heerlijk. Jij wenst toch ook bij een wimper, kaarsjes uitblazen of een vallende ster? Soms zijn dingen ook 'gewoon heel leuk'!


Komende workshop: 20 april 19u30

Deze vierde nieuwe maan van 2023 staat wederom in het teken Ram. Hij valt samen met de eerste van twee zonsverduisteringen. Al is die in Nederland niet zichtbaar, de energie ervan zal zeker wel voelbaar zijn. Het teken ram, de kracht van de nieuwe maan én van de zonsverduistering; als je een powerboost zoekt, hier heb je hem!

Wil je die voorwaartse kracht inzetten voor je plan, je wens of je grote droom? Doe dan mee met deze workshop. Ik ga je, samen met de kracht van de nieuwe maan helpen!

In de periode van de Maan van het Ontwaken komt de natuur steeds meer tot leven en tot bloei en er worden veel jonge dieren geboren.

Tijdens een nieuwe maan kun je stilstaan bij de ontwakende levenskracht in jezelf. Wat gaat er om in jouw hart? Waarnaar gaat jouw enthousiasme uit? Welke geliefde doelen komen op? Wat wil geleefd worden en wat heb je daarvoor nodig? Dit (h)erkennen is een eerste stap om je acties te bepalen. Wat heb jij nodig als het om zelfzorg gaat? Durf je je verlangens te gaan leven?

Als de Zon wordt verduisterd, staat dat symbool voor een stuk van jouw zelf waarop een schaduw valt. Wie je bent en wat je wilt, kun je opnieuw vormgeven. Onderzoek wat er verborgen ligt in jou, maar wel wil worden geleefd. Ik help je om jouw weg naar jouw geluk te vinden. Zelfzorg staat bij mijn workshops op nummer één, dus wees er klaar voor om eens aan jezelf te gaan denken. 

Laten we dit samen onderzoeken in de WonderWomanWensen van 20 april, zodat je weer heder hebt waar jij gelukkig van wordt en welke stappen je mag zetten om daar te komen. Geef je nu op. 

Raken deze vragen je? Dan is dit je uitnodiging om samen met mij in het donker van de nieuwemaan eens op zoek te gaan naar de antwoorden in jezelf. 

Bovendien gaan we gebruik maken van de kracht van de maan om je diepste wensen, mooiste dromen en grootste verlangens waar te maken.

Laat de energie van de nieuwemaan bij je binnenkomen en neem de tijd om te bekijken: wat wil ik de komende tijd gaan doen om meer te kunnen genieten van het leven en alles daarin en omheen.

Het zal door meditatie, visualisatie, reflecterende vragen van mij en door vragen die je kunt stellen in de live Q&A helemaal duidelijk worden waarom je wensen nog niet zijn uitgekomen en wat je kunt doen om je droomleven te creëren. De waarde is meer, maar de prijs is €33 voor de live online workshop inclusief:
- Een opname die je een week lang terug kunt kijken. Dus als je er niet live bij kunt zijn, kun je toch nog meedoen.
- Een werkboek in pdf die je kunt printen en bewaren. 
- Als je er live bij bent maak je elke maand kans om een
1 op 1 Kim Clarity Call t.w.v. € 75,- te winnen op een dag en tijd naar keuze. 

Na aanmelding krijg je:
- Krijg je een e-mail met de uitnodiging/link voor de Zoommeeting van de komende transformatieworkshop.
- Toegang tot een speciale website. Die toegang is direct en tot één week na de workshopdatum geldig.
- Na de workshop komt op de speciale website de video met de opname te staan. Daar kun je hem nog een week lang terugkijken.
- Alles wat ik tot die tijd nog verzin. Bij mij ontstaat er altijd van alles als ik in een proces zit. We laten ons verrassen :)

Dit zeggen deelneemsters

De reacties zijn uit respect voor de deelneemsters anoniem. Ze zijn wel degelijk echt! 
Heb je Facebook, kom dan eens langs in de WonderWoman Vrouwencirkel en vraag de daar gerust naar ervaringen. 

Please follow me on:

Over Kim

Als creatieve spirituele HSP'er met trekjes van ADHD en hoogbegaafdheid heb ik ook nogal wat uitdagingen en positieve veranderingen doorstaan. Zo werd ik van een verlegen nerdy muurbloem een online zichtbare zelfstandige vrouw. Gaf ik na ruim 20 jaar mijn carrière als succesvolle people's teammanager in de logistiek op en werd ik een stralende ondernemer in creativiteit en spiritualiteit. Ging ik van nachtelijke zwetende paniekaanvallen naar innerlijke balans en kracht.

De afgelopen 25 jaar heb ik mezelf met behulp van tal van creatieve trainingen, opleidingen, spirituele retraites, werk- en levenservaring getransformeerd tot een krachtige zelfverzekerde enthousiaste energieke veertiger.

Ik ontdekte dat de sleutel naar onszelf en verandering zit in creativiteit. Je creëert je eigen mogelijkheden. In mijn programma's staan journaling (schrijven), tekenen, (soul)collages, intuïtie en visualiseren centraal. Hiermee ga je ontdekken hoe jij nu in het leven staat, waar je heen wil en help ik je daar te komen. 

Are you ready to reset yourself?

Let's go! Jouw droomleven creëer je zelf!

Powered by WishList Member - Membership Software