Vier (de) seizoenen 

Maak contact met de natuur in jezelf door mandalatekenen.

“De seizoenen zijn niet alleen om ons heen, maar leven ook ín ons!"

ontdek de seizoenen in jezelf

Je voelt de lentekriebels bij de eerste noten van de merel. Je zomers staan in het teken van genieten. In de herfst laat je de drukte los en in de winter keer je knus naar binnen. 
Sta je er wel eens bij stil dat de seizoenen ook door jou heen gaan?

 

leef met de seizoenen

Als je de seizoenen in je leven gaat herkennen, kun je daar dankbaar gebruik van maken. 
Je plant zaadjes in de herfst die in de winter gekoesterd worden door dekens en koppen warme chocolademelk. In het voorjaar zijn ze gegroeid tot plannen die als frisse knoppen opkomen en die je in de zomer tot volle bloei laat komen.

Als je de seizoenen in je leven gaat herkennen, krijg je inzichten in je leven. Je snapt ineens waarom sommige dingen op bepaalde punten in je leven zijn gebeurd. Daarmee krijgen ze een plaatsje, verzachting of zelfs vergeving. Je gaat jezelf beter begrijpen. 


Als je de seizoenen in je leven gaat herkennen, ga je ze lekker tekenen. Want deze cursus draait absoluut om mandalatekenen! Als mandala-lover gebruik je tekenmaterialen als een verlengde van jezelf. Hoe je je voelt, weerspiegelt in het tekenproces en in je mandala's. 


 Met deze cursus verschijn ik vier keer per jaar in je mailbox met een les!

Start op elk moment van het jaar en stap in in het seizoen van het moment van aankoop. Altijd actueel!

Volg de stroom van de natuur. Merk dat je je eigen leven daar op aan kunt passen voor meer geluk! 

seizoenen als bron van inzicht

Door de seizoenen te vieren, vier je het leven. Dan bedoel ik niet dat je een feestje moet geven. Het gaat er in deze cursus om dat je de mandala gebruikt om uiting te geven aan de seizoenen in jouw leven. Of juist om ze naar binnen te halen en in contact te komen. Je neemt  aan het begin van een seizoen de tijd om te zien hoe het met je is, waar je staat, waar je heen wil. Aandacht voor jezelf. Combineer dat met een dosis creativiteit en je viert het seizoen en daarmee jezelf en het leven. Dat is een enorm bevrijdend gevoel!

Helemaal niks zwaar zweverigs of hocus pocus. Je kent me vast al een beetje. Ik raak de onderwerpen aan, geef je een deur en je kunt ten alle tijden zelf bepalen of je achter die innerlijke deur wil gaan kijken en hoe ver. Alleen mandalatekenen kan ook in elk van mijn cursussen als de rest je ding niet is.

De rode draad is mandalaplezier!

De seizoensmandala's zijn sowieso heerlijke tekeningen om jezelf in te verliezen. Maar er is meer...


Elke les krijg je een door mij ingesproken meditatie/ontspanningsoefening. In deze cursus nemen godinnen je mee op innerlijke reis door het seizoen. Ik heb zoveel plezier gehad deze reizen te schrijven! De godinnen staan te springen van plezier om je te helpen!


Er is ruimte voor intuïtieve mandala's en ik geef een idee voor een geometrische mandala in het teken van het seizoen. Die ontwerpen zijn voor iedereen geschikt. Beginners kunnen ze goed volgen en de gevorderde tekenaar vind er genoeg vrijheid in om de tekening eigen te maken.

Vier (de) seizoenen, wat krijg je?

  • Alle seizoenen staan direct voor je open. Maar, begin lekker met het seizoen waarin je nu leeft deze cursus. Vanaf dan ontvang je gedurende het jaar aan het begin van elk seizoen automatisch een mail. Zo teken je met de seizoenen mee.  Dat zijn vier lessen in totaal.
  • Heldere stap voor stap uitleg van de vier verschillende mandala's op video. Professioneel en duidelijk in beeld gebracht. Ook per les een idee voor een intuïtieve mandala.
  • Naast mandala-ontwerpen en meditaties, deel ik verhalen, kennis, oefeningen en ideeën om het ritme van de seizoenen te leren kennen en toe te passen in je dagelijks leven.
  • Van elke mandala een werktekening die je kunt downloaden. Zo kun je ook offline lekker kunt tekenen. 
  • Voor altijd toegankelijk. Na aankoop kun je voor altijd in de cursus. Je krijgt alleen het eerste jaar na aankoop mijn reminders per e-mail dat er een nieuw seizoen begint. Na dat jaar kun je de cursus zelf nog elk jaar doen, maar moet je zelf de datums in je agenda zetten.
  • Zit je op Facebook? Dan is er inspiratie, creativiteit,  plezier in een warme online community.

Vier (de) seizoenen, wat kost het?

Dit is wat andere cursisten zeggen:

"Je hoeft geen kunstenaar te zijn om de cursus te volgen. De creativiteit komt vanzelf uit je binnenste naar buiten."


Kim is een heerlijke humoristische vrouw. Ze geeft duidelijk uitleg, stimuleert je om gewoon te beginnen. Ze geeft je de vrijheid om na te tekenen of gewoon je eigen creativiteitkronkels aan het werk te zetten. Dat is wat ik overigens erg leuk vind om te doen. De video’s zijn makkelijk te volgen, waardoor een cursus voor iedereen te volgen is.

ANNEMARIE KUIPER-VAANHOLT


"Als een vriendin die bij je op de koffie zit.."


Kim is een super lieve en geweldige inspirator om je te leren mandala’s te gaan tekenen. Ze heeft een mooi opgezette cursus in duidelijke heldere stappen en met haar prachtige stem leidt ze je de waarlijk, wonderlijke wereld van de mandala in.