Doe mee met

Summerschool 2019 

Zes weken lang genieten van volledig nieuwe mandala-ontwerpen

Ga mee op wereldreis deze zomer.

Dit jaar neem ik je mee op vakantie! Van de zeven werelddelen gaan we er deze zomer zes bezoeken en onderzoeken in een mandala. Europa, Azië, Afrika, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Oceanië. Op Antarctica ligt alleen maar sneeuw en wonen slechts pinguïns. Ik heb in de zomer geen zin in sneeuw hoor! Jij wel?  

Summerschool 2019 *
Reis rond de wereld!

Deze zomer blijft niemand thuis. Ik neem je mee op een culturele reis de wereld over. Zes weken lang, elke week een nieuw continent. Dat kan lekker vanuit de tuin, achter de caravantafel of op het balkon van je hotel. 

 
Er zit dit jaar een extra uitdaging in. Ik ga je laten zien dat je fantastisch gezichten kunt tekenen. Misschien denk je nu: "Oh maar dan is het geen cursus voor mij. Ingewikkeld = moeilijk = kan ik niet." Lees eens even verder....

Mandala Maandag en de collage op vrijdag blijven jouw platform om te showen wat je deze zomer maakt.

Cultuur en/of gezichten tekenen in je mandala's. Je gaat zien dat je het kunt. Ik leg alles stap voor stap uit in video's. 

line-chart

Met de gezichten tekenen groeit je tekentalent en zelfvertrouwen. 

Verleg je grenzen met deze wereldreis. 

Ik ben de eerste om te zeggen: ik kan geen poppetjes tekenen. Supereng. Dat moet ergens op lijken en ik ben juist gaan mandalatekenen omdat dat alleen maar kleuren en vormen zijn.

Maar waar ik van hou is mezelf uitdagen, buiten mijn comfortzone gaan om te groeien. Als mens en als mandalatekenaar. Dus ik doe een hele stoere uitspraak: ik ga jou leren om gezichten in een mandala te tekenen. Dat doe ik op de bekende duidelijke manier: stap voor stap in een video. 

Bovendien zijn alle gezichten in deze cursus symbolisch. Dus perfect hoeft niet! Hoe lekker is dat?! Ik hou van smokkelen, weet je nog? Verder verklap ik niks. Behalve misschien nog dat je er altijd voor kunt kiezen de gezichten niet te tekenen. Hey, het is JOUW mandala! Zoals altijd, is er veel ruimte voor je eigen invulling. Vrijheid, blijheid, creativiteit! Dat is waar de cursussen van de Mandala Academie voor staan.

Summerschool 2019, reis rond de wereld, ik licht het voor je toe:

 • check
  13 juli openen de deuren van Summerschool. Vanaf dan zes weken lang elk zaterdag een nieuwe les. 
 • check
  Elke zaterdag een nieuw continent. Zes weken lang tekenen we samen de mooiste mandala's. ​Je mag er natuurlijk ook langer over doen. Eenmaal gekocht heb je voor altijd toegang.  
 • check
  Til je tekentalent een niveau omhoog.  Verbaas jezelf dat je dit kunt en voel je zelfvertrouwen groeien! Je zult trots zijn op je mandala waar je met plezier en focus aan hebt getekend. Na deze cursus ga je geen enkele mandala-uitdaging meer uit de weg.
 • check
  .De cursus is maar tot 31 augustus voor een voordeligere prijs te koop. Zorg dus dat je op tijd binnen bent. De cursus blijft na aankoop wel altijd toegankelijk. Na de zomer gaat de prijs omhoog!

​Van tuin tot Timboektoe. 

Waar ter wereld je ook bent deze zomer, Summerschool 2019 gaat met je mee. Een online cursus die je kunt volgen in je eigen tempo, op je eigen tijd, in je eigen ruimte.


Waar internet is, is jouw zomercursus. Thuis in de tuin. Aan het plaatselijke zwembad. Voor de caravan terwijl de (klein)kinderen badminton spelen. In het zand van Griekenland. Op de rug van een olifant op Sri Lanka. ​Jij bepaalt de plek!

angle-down
 • 1
  ​Wil je ​een zomervakantie​ ​barstensvol inspiratie?​ 
 • 2
  ​Pak jij positieve uitdagingen aan om je tekentalent verder te ontwikkelen?
 • 3
  ​Time to shine! Ben je er klaar voor om je mandala's en jezelf te laten stralen als de zomerzon?​ ​

Reis rond de wereld, wat kost dat?

Als je nu koopt, hou je levenslang toegang. 

Na de zomervakantie 2019 blijft de cursus te koop, maar dan wordt de prijs € 119,- 

Dit is wat je krijgt:

 • 1
  ​Levenslang toegang tot de online cursus​. 24 uur per dag, 7 dagen per week. 
 • 2
  ​Heldere stap voor stap​ ​uitleg van de zes verschillende mandala's ​op video. Professioneel en duidelijk in beeld gebracht.
 • 3
  Van elke mandala een werktekening die je kunt downloaden. Zo kun je ook offline ​lekker kunt tekenen op vakantie.
 • 4
  Achtergrondinformatie over de oorsprong van mandala-ontwerpen.
 • 5
  Inspiratie, creativiteit,  plezier in een warme online community op Facebook

Reis rond de wereld

Als je nu koopt, hou je levenslang toegang. 

Na de zomervakantie 2019 blijft de cursus te koop, maar dan wordt de prijs € 119,- 

Dit is wat andere cursisten zeggen:

"​Kim maakt tekenen toegankelijk voor mij..."

"​Wekelijks kijk ik uit naar de video's van Kim. ​Zij maakt tekenen toegankelijk voor mij. Ik die dacht het niet te kunnen. ​


De cursussen zijn heel goed opgebouwd, stap voor stap met heel duidelijke uitleg. Het is gewoon privé les aan huis. Ik kan zo vaak op pauze duwen als ik wil en Kim herhaalt de uitleg zo vaak ik het wil. Ik kan op eigen tempo door de cursussen grasduinen. Zalig gewoon."

​CHANTAL WTTERWULGHE

​www.levenenwelzijn.be

"​​Je ervaart rust en ontspanning..."

"Ik vond Kim en de lessen erg prettig. De uitleg is super duidelijk, maar geeft je ook de ruimte je eigen draai aan de mandala te geven."

​NELLIE WEERMAN

​Basiscursus

Reis rond de wereld

Als je nu koopt, hou je levenslang toegang. 

Na de zomervakantie 2019 blijft de cursus te koop, maar dan wordt de prijs € 119,- 

"Kom stralend als de zon de zomer van 2019 uit!”

Powered by WishList Member - Membership Software