Doe mee met

Summerschool 2018 

​Zes weken lang genieten van gedetailleerde mandala-ontwerpen

“​School tijdens vakantie was nog nooit zo leuk.”

Get ready for summer!   

Pak die tekenspullen maar vast in.  Ze blijven zeker niet ongebruikt in je koffer zitten dit jaar. Nu is er de Mandala Academie Summerschool 2018.

 

​​Laat je teken​talent groeien deze zomer.

Geen snelle ontwerpen maar met aandacht, plezier en mijn hulp ga je ​een zestal ingewikkeld lijkende mandalatekeningen opzetten. Misschien denk je nu: "Oh maar dan is het geen cursus voor mij. Ingewikkeld = moeilijk = kan ik niet." Lees eens even verder....Ik zeg dat het ingewikkeld ​lijkende mandalatekeningen zijn. Dat is het mooie aan deze cursus. Als je de mandala's ziet lijken ze misschien ondoenlijk. Dat zijn ze natuurlijk niet. Je kent me toch? Ik breng ze stap voor stap in beeld. Beter dan ik dat in de Facebook Live uitzendingen kan doen. Veel details, scherpe duidelijke beelden en een rustige uitleg

Summerschool 2018 ​* lijnenpret!

Deze zomer groeit je zelfvertrouwen lijn voor lijn. ​Mijn heldere uitleg van uitdagende mandala-ontwerpen ​laat jou inzien dat je ​meetkundige patronen niet uit de weg hoeft te gaan. Je hoeft er geen wiskundige voor te zijn. Al zul je je stiekem wel zo voelen als je tekening op papier verschijnt. ​


Naast de lijnen is er veel ruimte in de tekening voor je eigen invulling. We gaan niet plotseling in hokjes denken. Vrijheid, blijheid, creativiteit! Dat is waar de cursussen van de Mandala Academie voor staan.

Facebook live stopt, maar in Summerschool gaan we verder. Mandala Maandag en de collage op vrijdag blijven jouw platform om te showen wat je deze zomer maakt. 

Waar Facebook Live stopt, gaat Summerschool door.

Lijnenpret in je mandala's. Je ziet dat je het kunt.

line-chart

Met je creativiteit groeit je plezier en zelfvertrouwen. 

​Verleg je grenzen met lijnenpret. 

​De zes mandala's zijn sowieso ​heerlijke tekeningen om jezelf in te verliezen. Maar er is meer...


​Elk ontwerp heeft een diepere betekenis. Ze staan symbool voor een innerlijk proces. Het thema van de mandala is natuurlijk o.a. de zon. Jouw innerlijke zon. Die gaat stralen bij de mandala's van deze zomercursus. Helemaal niks zwaar zweverigs of hocus pocus. Je kent me vast al een beetje. Ik raak de onderwerpen aan, geef je een deur en je ​kunt ten alle tijden zelf bepalen of je achter die innerlijke deur wil gaan kijken.

​Ter ondersteuning heeft elke les een ontspanningsoefening in de vorm van een door mij ingesproken geleidemeditatie.  ​Lekker even helemaal ontspannen in je hoofd. 

De wekelijkse inspiratie van de Mandala Academie gaat deze zomer door in Summerschool 2018. ​Stralende tekeningen en een stralende jij!

Summerschool 2018, lijnenpret, ik licht het voor je toe:

 • check
  ​12 juli openen de deuren van Summerschool. ​Vanaf dan zes weken lang elke donderdag een nieuwe les. De cursus ​is maar tot 30 augustus te koop. ​Zorg dus dat je op tijd binnen bent. De cursus blijft ​na aankoop wel altijd toegankelijk
 • check
  Elke donderdag nieuwe lijnen​pret. Zes weken lang tekenen we samen de mooiste mandala's. ​Je mag er natuurlijk ook langer over doen. Eenmaal gekocht heb je voor altijd toegang.  
 • check
  Ontspannen de zomer door. Mandalatekenen is ontspanning. Wil je meer? Doe dan ook de ​door mij ingesproken geleidemeditaties. Ontspanningsoefeningen die je hoofd leeg maken en ruimte creëren voor creatieve flow.
 • check
  ​Til je tekentalent een niveau omhoog. ​ Verbaas jezelf dat je dit kunt en voel je zelfvertrouwen groeien! Je zult trots zijn op je mandala waar je met plezier en focus ​aan hebt getekend. Na deze cursus ga je geen enkele mandala-uitdaging meer uit de weg.

​Van tuin tot Timboektoe. 

​Waar ter wereld je ​ook bent deze zomer, Summerschool 2018 gaat met je mee. Een online cursus die je kunt volgen in je eigen tempo, op je eigen tijd, in je eigen ruimte.


Waar internet is, is jouw zomercursus. Thuis in de tuin. Aan het plaatselijke zwembad. Voor de caravan terwijl de (klein)kinderen badminton spelen. In het zand van Griekenland. Op de rug van een olifant op Sri Lanka. ​Jij bepaalt de plek!

angle-down
 • 1
  ​Wil je ​een zomervakantie​ ​barstensvol inspiratie?​ 
 • 2
  ​Pak jij positieve uitdagingen aan om je tekentalent verder te ontwikkelen?
 • 3
  ​Time to shine! Ben je er klaar voor om je mandala's en jezelf te laten stralen als de zomerzon?​ ​

Dit is wat andere cursisten zeggen:

"​Kim maakt tekenen toegankelijk voor mij..."

"​Wekelijks kijk ik uit naar de video's van Kim. ​Zij maakt tekenen toegankelijk voor mij. Ik die dacht het niet te kunnen. ​


De cursussen zijn heel goed opgebouwd, stap voor stap met heel duidelijke uitleg. Het is gewoon privé les aan huis. Ik kan zo vaak op pauze duwen als ik wil en Kim herhaalt de uitleg zo vaak ik het wil. Ik kan op eigen tempo door de cursussen grasduinen. Zalig gewoon."

​CHANTAL WTTERWULGHE

​www.levenenwelzijn.be

"​​Je ervaart rust en ontspanning..."

"​Ik vond Kim en de lessen erg prettig​. De uitleg is super duidelijk, maar geeft je ook de ruimte je eigen draai ​aan de mandala te geven.
Je kan er voor kiezen de ontspanningsoefening te doen, maar het wordt niet opgedrongen. Ik vind de stem van ​Kim heel erg geschikt voor ​zowel het lesgeven als de meditatieve onderdelen. 


​Je krijgt een stukje inzicht in jezelf en ervaart rust en ontspanning."

​NELLIE WEERMAN

​Basiscursus

​Schrijf je nu in​!

​voor Summerschool 2018: Lijnenpret

De cursus is tot 30 augustus te koop. Dus nog:

60
D​agen
08
​uren
56
​minuten
06
Seconde

Daarna hou je levenslang toegang, maar de cursus is uniek voor de zomer van 2018

​Dit is wat je krijgt:

 • 1
  ​Levenslang toegang tot de online cursus​. 24 uur per dag, 7 dagen per week. 
 • 2
  ​Heldere stap voor stap​ ​uitleg van de zes verschillende mandala's ​op video. Professioneel en duidelijk in beeld gebracht.
 • 3
  Van elke mandala een werktekening die je kunt downloaden. Zo kun je ook offline ​lekker kunt tekenen op vakantie.
 • 4
  ​Achtergrondinformatie over de mandala-ontwerpen die een diepere betekenis hebben dan de lijnen die je ziet. Ze kunnen transformerend werken op jouw innerlijke zon.
 • 5
  Zes prettig ingesproken geleide meditaties ter ontspanning. Ook levenslang toegankelijk na aankoop.
 • 6
  ​Mandala-ontwerpen die een mooie spiegel zijn voor zelfinzicht, persoonlijke groei
 • 7
  Inspiratie, creativiteit,  plezier in een warme online community op Facebook

​Schrijf je nu in​!

​voor Summerschool 2018: Lijnenpret

"Kom stralend als de zon de zomer van 2018 uit!”

De cursus is tot 30 augustus te koop. Dus nog:

60
D​agen
08
​uren
56
​minuten
06
Seconde

Daarna hou je levenslang toegang, maar de cursus is uniek voor de zomer van 2018

Powered by WishList Member - Membership Software