Soultrip to Avalon


19 t/m 21 mei 2023


Miracles & Mastery


Heb je altijd al een tijd willen doorbrengen in het mythische land van Avalon?

Liefst omringd door een groep die net als jij hun godinnenziel willen versterken?

Ga mee op Soultrip to Avalon van vrijdag 19 t/m zondag 21 mei 2023.

Come and lift some veils!

Samen met mijn soulsister Fanny van der Horst, faciliteer ik een spirituele groepsreis in Avalon (Glastonbury, Engeland).

Het houdt in dat we met een geweldige groep in Avalon samenkomen. Daar gaan we alle krachtplaatsen bezoeken, zoals o.a. the Chalice Well, the Tor, Wearyall Hill, en de the White Spring Temple. Onze bijeenkomsten worden gehouden in op een schitterende plek in hartje Avalon, direct naast de Goddess Temple. Van daaruit vertrekken we iedere dag om in afstemming te doen wat ons wordt ingegeven: healing, klanken, drummen, (her)bronnen, afstemmen, reizen, passende rituelen, mediteren en werken met de energieën die er sterk voelbaar zijn, zoals bijvoorbeeld de drakenvibes en de godinnenenergie. 

Data: vrijdag 19 mei 10.00 tot zondag 21 mei 14.00 uur.

Kosten: €222 voor deze drie dagen bezielende begeleiding door Fanny en Kim op je pad door Avalon

Zelf verzorgen: de reis, slaapplaats en eten.

Hier lees je alles over Fanny en haar werk als lichtkracht- en ascensiecoach.
Hier lees je alles over Kim en haar werk als transformatiecoach.

Bekijk deze video van eerdere Soultrips eens en voel hoe Avalon en onze begeleiding je roept.

Good to know:

 • Na je aanmelding ontvang je van ons alle informatie over hoe je kunt reizen en waar je kunt slapen, zodat je moeiteloos een reis boekt die past bij jou en je budget.
 • We maken een appgroep aan, waarin je onderling kunt connecten en je reisafspraken kunt maken mocht je samen willen reizen en/of verblijven. Sommige mensen willen ook weleens eerder aankomen en later vertrekken zodat ze ook wat dagen zelf kunnen doorbrengen in Avalon.
 • Eind april, begin mei organiseren we in Lottum (Vlakbij Venlo) een meeting, zodat we elkaar allemaal al eens kunnen zien. Wie daar niet bij kan zijn, kan deelnemen via Zoom.
 • De groepsgrootte laten we ontstaan, omdat we erop vertrouwen dat de juiste groep (m/v) zich zal vormen zoals dat goed is.
 • Mocht je krachtvoorwerpen mee willen nemen zoals je kristallen (schedels), instrumenten (koshi’s) of een sjamanendrum: please do! Wij doen het ook!

High Street, Glastonbury

 • In Avalon, Glastonbury is alles beloopbaar. Dus als je een slaapplek boekt in de stad, dan kun je vandaar uit prima lopen naar onze ontmoetingsplek, de supermarkt, winkels, horeca en het allerbelangrijkste: de krachtplaatsen.
 • De hoofdstraat is een shopwalhalla voor iedereen die van magie, spirituele- en heksenspulletjes en mooie jurken houdt. In de hoofdstraat zijn ook tal van cafeetjes en restaurantjes. Mocht je vegan of vegetarisch willen eten, dan zijn er adresjes zat.
 • Kleine bijkomende kosten: er moet aan de deur betaald worden als we naar the Chalice Well Garden of The Abbey gaan. Dit is samen ongeveer 15 pond.

Glastonbury Abbey

The Chalice Well in Glastonbury

Aanmelden om erbij te zijn

 • Je betaalt €222 in een keer en ontvangt direct een nota. Btw plichtig? Je boekhouder weet er vast raad mee! 
 • Je plekje is bevestigd als de betaling is gedaan. 
 • Door je tijdige aanmelding ben je welkom aanwezig te zijn op de kennismakingsmiddag in Lottum.
 • Een maand voor vertrek is het bedrag niet meer refundable.
 • Sinds 2023 nemen we met zijn drietjes als SoulSisters een podcast op die we ook op video aan je laten zien. Wil je onze vibes voelen en ben je nieuwsgierig naar onze verhalen en gesprekken? Klik dan hieronder op de video om ons live in actie te zien :)

  Are you ready to lift some veils?

  Let's go! Jouw oneindige potentieel wacht op je!

  Powered by WishList Member - Membership Software