Soultrip to Avalon


Mei 2024Heb je altijd al een tijd willen doorbrengen in het mythische land van Avalon?

Liefst omringd door een groep die net als jij hun godinnenziel willen versterken?

Ga mee op Soultrip to Avalon van 10 t/m 12 mei 2024.

Come and lift some veils!

Samen met mijn soulsisters Fanny van der Horst en Meike Klomp, faciliteer ik een spirituele groepsreis in Avalon (Glastonbury, Engeland).

Het houdt in dat we met een geweldige groep in Avalon samenkomen. Daar gaan we alle krachtplaatsen bezoeken, zoals o.a. the Chalice Well, the Tor, Wearyall Hill, en the White Spring Temple. Onze bijeenkomsten worden gehouden in op een schitterende plek in hartje Avalon. Van daaruit vertrekken we iedere dag om in afstemming te doen wat ons wordt ingegeven: healing, klanken, drummen, (her)bronnen, afstemmen, reizen, passende rituelen, mediteren en werken met de energieën die er sterk voelbaar zijn, zoals bijvoorbeeld de drakenvibes en de godinnenenergie. 

Data:  10 t/m 12 mei 2024. Tijden: vrij  10.00 tot zo 15.00 uur.

Kosten: Soultrip €350 + btw = €423,50
Dit is voor deze drie dagen bezielende begeleiding door Fanny, Meike en Kim op je pad door Avalon.

Zelf verzorgen: de reis, slaapplaats en eten.

Hier lees je alles over Fanny en haar werk als lichtkracht- en ascensiecoach.
Hier lees je alles over Meike en haar werk als klankheler, energetisch coach en lichtwerker.
Hier lees je alles over Kim en haar werk als transformatiecoach en WonderWomanActivator.

Bekijk deze video van eerdere Soultrips eens en voel hoe Avalon en onze begeleiding je roept.

Good to know:

 • De reis gaat door bij minimaal 8 medereizigers en is voor maximaal 16 toppers. We zitten al aan de minimum en er zijn nog ongeveer 4 bijzondere plekken beschikbaar!
 • Direct na je aanmelding ontvang je van ons alle informatie over hoe je kunt reizen en waar je kunt slapen, zodat je moeiteloos een reis plant die past bij jou en je budget. 
 • We maken een appgroep aan, waarin je onderling kunt connecten en je reisafspraken kunt maken mocht je samen willen reizen en/of verblijven. Sommige mensen willen ook weleens eerder aankomen en later vertrekken zodat ze ook wat dagen zelf kunnen doorbrengen in Glastonsbury / Avalon.
 • Vooraf organiseren we in Zoom een meeting, zodat we elkaar allemaal al eens kunnen zien en onze reisintentie kunnen onderzoeken en uitspreken. 
 • De groepsgrootte laten we ontstaan, omdat we erop vertrouwen dat de juiste groep (m/v) zich zal vormen zoals dat goed is. Minimaal 8 medereizigers. 
 • Mocht je krachtvoorwerpen mee willen nemen zoals je kristallen (schedels), instrumenten (koshi’s) of een sjamanendrum: please do! Wij doen het ook!
 • Er is, behalve de begin- en eindtijd en de plaats Glastonbury, geen vastomlijnd programma. Avalon vraagt erom dat de dagen ontstaan in het moment. Zo is het programma helemaal op maat omdat de precieze inhoud zich vormt en meebeweegt met wie en wat zich aandient tijdens je Soultrip.
 • In Avalon, Glastonbury is alles beloopbaar. Dus als je een slaapplek boekt in de stad, dan kun je vandaar uit prima lopen naar onze ontmoetingsplek, de supermarkt, winkels, horeca en het allerbelangrijkste: de krachtplaatsen.
 • De hoofdstraat is een shopwalhalla voor iedereen die van magie, spirituele- en heksenspulletjes en mooie jurken houdt. In de hoofdstraat zijn ook tal van cafeetjes en restaurantjes. Mocht je vegan of vegetarisch willen eten, dan zijn er adresjes zat.
 • Kleine bijkomende kosten: er moet aan de deur betaald worden als we naar the Chalice Well Garden of The Abbey gaan. Dit is samen ongeveer 15 pond.

Glastonbury Abbey

The Chalice Well in Glastonbury

Fanny en Kim verwelkomen je op de Tor in Glastonbury!

Aanmelden om erbij te zijn

 • Data:  10 t/m 12 mei 2024. Tijden: vrij  10.00 tot zo 15.00 uur
 • Kosten: Soultrip €350 + btw = €423,50.
  Dit is voor deze drie dagen bezielende begeleiding door Fanny, Meike en Kim op je pad door Avalon.
 • Je betaalt in een keer en ontvangt direct een nota. Btw plichtig? Je boekhouder weet er vast raad mee! 
 • Je plekje is bevestigd als de betaling is gedaan. 
 • Je boekt zelf je reis, je overnachtingen en je maaltijden.
 • Vijf vragen om ons verder in te lichten over jouw redenen om mee te gaan vul je hier voor ons in.
 • Door je tijdige aanmelding ben je welkom aanwezig te zijn op de kennismakingsmiddag in Zoom.
 • Een maand voor vertrek is het bedrag niet meer refundable.

Sinds 2023 nemen we met zijn drietjes als SoulSisters een podcast op die we ook op video aan je laten zien. Wil je onze vibes voelen en ben je nieuwsgierig naar onze verhalen en gesprekken? Klik dan hieronder op de video om ons live in actie te zien :)

Are you ready to lift some veils?

Let's go! Jouw oneindige potentieel wacht op je!