Mandala Maxima

Teken maximale mandala's

In deze cursus werk je  buiten de mandalalijntjes!

Wil jij je creatieve grens verleggen?

De cirkel van de mandala is je veilige ruimte. In deze cursus ga ik je uitdagen om creatief te groeien buiten die comfortzone. 

We gaan samen buiten de mandalalijntjes tekenen. De meeste mandala's staan niet eens in het midden..... 
Ga je mee op creatieve ontdekkingsreis?

In de cursus komt het volgende aan bod

1

Vijf bijzondere ontwerpen

Ik durf wel te zeggen dat geen enkele van mijn cursussen zo uitdagend is als deze! Qua ontwerpen gaat het lekker alle kanten op. De tekeningen zijn als beginner uitstekend te maken. De patronen hebben een beginnersniveau en vaak een stapje extra uitleg voor de meer gevorderde tekenaar. Gevorderden daag ik dus ook zeker uit! Laat je als beginner niet afschrikken. Je hebt levenslang toegang, dus als een mandala nu nog moeilijk is maak je hem gewoon later (nog eens). 

2

Paginavullende mandala's

Als dat geen waar is voor je geld :)

Behalve dat de meeste tekeningen in deze cursus niet in het midden staan, vullen ze ook nog eens je hele tekenvel. We gaan echt de omgeving buiten de cirkel en weg van het midden ontdekken in deze cursus. Maximale mandala's. Mandala Maxima!

3

Nieuwe technieken

Sommige mandala's in de cursus zijn gemakkelijker als je een basisgrid tekent en daarna met overtrekpapier, kalkpapier of een lichtbak verder gaat. Let op, dat is geen vereiste. Ik hou rekening met elke beurs en laat je dan ook meerdere mogelijkheden zien. Ook komt er waterverf en een nieuwe kleurtechniek aan bod. Maar dat zijn natuurlijk alleen maar opties. Vasthouden aan je vertrouwde pen en potlood is absoluut geen probleem. 

Voor €119 krijg je levenslang toegang. 

Over Kim

Ik ben Kim Vermeer, oprichtster van de Mandala Academie. Ik werk graag met jou samen om je creativiteit wakker te schudden. Om ontspanning en tijd voor jezelf te creëren in je drukke dag.

Mensen met de overtuiging dat ze niet creatief zijn het tegendeel bewijzen, vind ik het leukste wat er is. De positieve verbazing bij het zien van de eerste zelfgetekende mandala is onbetaalbaar. Ik sta dan ook te popelen om jou te laten zien dat je wél creativiteit in je hebt!

Dit is wat anderen zeggen over Kim en haar manier van lesgeven

Alle recensies zijn ook na te lezen op de Facebookpagina van de
Mandala Academie.

Brenda

Wat ben ik blij dat ik de Mandala Academie vond zo'n jaar 3 of 4 jaar geleden. Kim is een prachtig mens, met humor, relativeringsvermogen, down to earth en gevoelig, weet te inspireren en legt in de video's van haar cursussen en workshops duidelijk uit hoe je de soms ingewikkeldste mandala's stap voor stap zelf kunt maken. Ja ook jij!  Mandala Academie Rules!


Anja

De cursussen, facebook pagina, en you tube kanaal van Mandala Academie zijn heel duidelijk te begrijpen en te volgen. Ook voor beginners zonder ervaring. Veel motivatie en ideeën voor iedereen, mede door de prachtige mandala,s van anderen te zien ! Super Kim


Lia

Het is elke keer weer fijn om te tekenen. Je leert veel door samen te tekenen. Kim is een gezellige "juf". Ze neemt je als ware bij de hand in haar video's en legt goed uit hoe je een bepaalde mandala kan tekenen. De uitdaging is dan om er je eigen draai aan te geven! Top dus xx


Voor €119 krijg je levenslang toegang. 

Mandala Academie

   |  Privacy policy   |      |   Contact