Keltische symbolen en randen voor je mandala

Wil jij je mandala graag betekenis en symboliek geven?

Ben je toe aan meer Keltische inspiratie voor je randen?

Dan is dit dé mandalatekencursus voor jou!Je leert in deze tekencursus op zes uiteenlopende manieren een Keltische rand tekenen en je krijgt het ontwerp van twaalf verschillende symbolen te zien. Symbolen die staan voor harmonie, bescherming, familie en nog veel meer moois. Elke les kun je een rand en een symbool combineren tot een complete mandala, of iets los uit de lessen halen voor in je eigen creatie.

Wat je verder leert in deze

mandalatekencursus

Keltische randen en symbolen zijn niet alleen gevlochten. Al is dat wel juist de specifieke kunst van de Kelten, dus het merendeel in deze cursus is vlechtwerk maar zeker niet alles. Ben je beginnend tekenaar, dan kun je alle symbolen en randen absoluut maken. Ben je al langer aan het vlechten in je mandala's, dan noem ik genoeg inspiratie om je uit te dagen mijn basispatronen om te toveren tot jouw gevorderde vlechtwerk. 


Na aankoop gaat er elke week een nieuwe les voor je open. Je krijgt een kort bericht van mij in je mailbox als je weer toegang hebt tot de volgende les met Keltische technieken en inspiratie. Als ze eenmaal open zijn heb je onbeperkt toegang tot alle video's van deze cursus in de besloten online leeromgeving van de Mandala Academie. 


Les 1: Harmonie en balans met een rand die alleen uit cirkels en lijnen bestaat. 

Les 2: Spiralende triskelion (het symbool van de drie-eenheid) en spiralende rand. 

Les 3: Dara knoop voor liefde en verbinding met een rand in vier delen vlechten met de 'puntjestechniek'. 

Les 4: Diverse Keltische symbolen voor familiebanden en een dubbel gevlochten rand van vuur of een andere vorm.

Les 5: De levensboom verweven in een gevlochten rand

Les 6: De godin in een rand van triskele en een mandala met gemstones.


In de zomer van 2023 startte de mandalacursus Keltische Symbolen en randen tekenen in je mandala. Na zes weken en zes uitgebreide lessen kan ik je nu in bovenstaande video een aantal hele mooie resultaten laten zien die in de cursus staan!


Apetrots ben ik! Laat je inspireren om ook mee te doen. Het is voor ieder tekenniveau toegankelijk.


Over Kim

Ik ben Kim Vermeer, oprichtster van de Mandala Academie. Ik werk graag met jou samen om je creativiteit wakker te schudden. Om ontspanning en tijd voor jezelf te creëren in je drukke dag.

Mensen met de overtuiging dat ze niet creatief zijn het tegendeel bewijzen, vind ik het leukste wat er is. De positieve verbazing bij het zien van de eerste zelfgetekende mandala is onbetaalbaar. Ik sta dan ook te popelen om jou te laten zien dat je wél creativiteit in je hebt!

Dit is wat anderen zeggen over Kim en haar manier van lesgeven

Meer dan 65 recensies kun je vinden op Google Reviews of zelf navragen op de Facebookpagina van de Mandala Academie. Hieronder lees je er alvast drie. 


Christa


"Kim biedt tekencursussen aan die prima te volgen zijn voor beginnende tekenaars maar ook uitdagend genoeg zijn voor de gevorderde tekenaars. Daarnaast biedt ze ook mogelijkheden aan om je innerlijke WonderWoman te benaderen en deze te stimuleren het beste uit je te halen. Kortom een topper."Chantal

"Wat Kim aanbiedt is zoveel meer dan tekenplezier! Haar duidelijke videolessen waarbij je echt een waaier aan variatie van technieken over mandala's krijgt, zijn slechts het topje van de ijsberg. Door mee te tekenen ontwikkel je zelfvertrouwen, kun je je hoofd leegmaken en ben je achteraf tevreden met het resultaat. Uitgangspunt is meestal een mandala maar je kunt de aangeleerde technieken ook op andere dingen toepassen. Kim heeft voor mij een nieuwe wereld geopend en daar ben ik heel blij mee.."Melissa


"Geweldige Mandala lessen online. Veel gratis content maar ook Inspirerende cursusomgeving en Kim Vermeer een super enthousiaste cursusleidster en bedenker van allerlei mooie mandala cursussen, met een vleugje humor, spiritualiteit en no nonsense kijk op het leven."


6 lessen met tientallen duidelijke video's. 

Je hebt na aankoop onbeperkt toegang!

Mandala Academie

   |  Privacy policy   |      |   Contact