Doe mee met de reizende mandala

Wil je ook echte mandalapost ontvangen èn versturen?!
Geef je dan alvast op voor de nieuwe ronde van de reizende mandala!

aanmelden kan tot zondag 5 maart 12 uur.

1

Dit is het in een notendop:

In een groepje van 4 personen start je allemaal een mandala die je per post aan elkaar doorstuurt om aan te vullen. Aan het eind van de rit krijg je je eigen mandala terug. Verbinding, leuke post, iets moois maken, allemaal in één! Laat je verrassen en doe mee!

2

Dit is hoe het werkt:

Lees deze webpagina goed. Geef je adresgegevens door via onderstaande button. Op 6 maart 2023 zorg ik dat iedereen in een groepje van vier mandalalovers zit. Daarna stuur je uiterlijk 13 maart 2023 jouw mandalamidden op naar je mandalamaatje. 

3

Dit is het verzendschema:

Het verzendschema waaraan je moet kunnen voldoen als je je opgeeft:

Ronde 1 start op maandag  6 maart 2023
Verzending uiterlijk 13 maart 2023


Ronde 2 start op maandag 13 maart 2023
Verzending uiterlijk 20 maart 2023


Ronde 3 start op maandag 20 maart 2023
Verzending uiterlijk 27 maart 2023


Ronde 4 start op maandag 27 maart 2023
Verzending uiterlijk 3 april 2023

4

DE kleine lettertjes

Deelname is gratis, maar de kosten van A4 enveloppen (of zelfs met karton erin ter bescherming) en portokosten zijn voor eigen rekening. Denk aan ongeveer €25 totaal. De envelop is groot, je tekent op zwaar papier en doet er een begeleidende brief bij. Dan zit je al gauw op 3 of 4 postzegels per ronde. Dat is zo'n €4,04 per ronde voor NL post van 100-350 gram.

Uiteraard ga ik vertrouwelijk om met alle gegevens. De gegevens komen bij mij binnen via de mail. Na het koppelen stuur ik iedereen de contactgegevens door via een beveiligde website. Als ronde 4 geweest is verwijder ik alle aanmeldformulieren en dus alle contactgegevens die ik binnen heb gekregen. Echter blijft deelname voor eigen verantwoordelijkheid. 

Doe mee om te tekenen en niet om te ontvangen. Zo ben je nooit teleurgesteld.

Het kan gebeuren dat je niet ontvangt wat je verwacht had, ondanks jouw grenzeloze inspanning. Heb respect voor het feit dat hier veel redenen voor kunnen zijn. Smaak, materiaal, hoe lang je partners al tekenen. De reizende mandala is open voor iedereen en gaat over verbinding en creativiteit en plezier. De oude wijsheid ' het gaat om de reis en niet om het doel'  is hier echt van toepassing. Vooraf screenen op tekenervaring of betrouwbaarheid in deelname is voor mij niet te doen. 
Voorbeelden van vorige edities kun je hier zien

Ik doe zeker mee!!

Klik op onderstaande button, vul in, controleer jezelf goed en verzend voor deelname. 

Powered by WishList Member - Membership Software