GRATIS & ONLINE
24 dagen mandalatekenen
ter waarde van. € 44,00

Elke dag een (teken)moment voor jezelf of samen
met je kinderen. Laat je creativiteit groeien!

24 dagen inspiratie, creatief ontdekken en inzicht. 

Deze cursus was in 2017 de adventskalender. Dat het een cursus is voor rond oud en nieuw ga je in de video's terug zien. Omdat ik in maart 2020 toen Corona uitbrak snel en gratis iets de wereld in wilde helpen, heb ik deze keuze om hem gratis beschikbaar te stellen gemaakt. Ik denk niet dat je er een minuut minder om zult genieten! 

In deze cursus neem ik je mee in de wereld van het mandalatekenen. De eerste dagen gaan over een geometrische mandala tekenen met passer en liniaal. Daarna inspireer ik je mediums te gebruiken die je misschien in huis hebt. Denk aan wasco, waterverf, in ieder geval weer eens iets anders dan kleurpotlood. Tot slot teken je in een paar dagen een dromenvanger waarin je dromen kunt uiten en misschien zelfs uit laten komen. 


Dit alles in de online cursusomgeving van de Mandala Academie met 24 korte video's. De video's hebben een heldere uitleg en een duidelijke opbouw. Ze zijn ook fantastisch toe te passen in je bullet journal of art journal. 

Dit zeggen eerdere deelnemers

Melissa


Ik heb erg genoten!

Wat een genot al deze dagen met finale de dromenvanger. Ik heb de geboortestenen van ons gezin als symbool, topaas, granaat en diamant en in het midden mijn eigen steen de opaal. Ik heb in het midden het woord "licht" neergezet omdat ook donkere kanten, dromen, gedachten het licht nodig hebben en ik graag het licht in mijzelf wil versterken. Ook heb ik "geniet" geschreven omdat er zoveel is om van te genieten en ik daar zeer dankbaar voor ben. In ieder geval erg genoten van deze cursus en de dromenvanger maken.


Sonja

Het gaat bubbelen!

Groeiende inzichten....groeiende mandala's. Ik geniet van alle processen.....
Ik ben gisteravond nog een tweede randen mandala gestart nu met favoriete zentangle figuren..de rand van vandaag...dichtbij de inspiratie gebleven...er komt ruimte het gaat bubbelen.

Anne-Carlijn

Wat is dit leuk!

Ik had geen waterverf meer, maar wel krijt en spetterstiften. Ik heb de mandala gemaakt in mijn Wreck this journal, een boek vol met creatieve kleur uitdagingen. Wat was dit leuk om te doen!

In deze cursus komen de volgende onderwerpen aan bod

Deze cursus was in 2017 de adventskalender. Dat het een cursus is voor rond oud en nieuw ga je in de video's terug zien. Omdat ik snel en gratis iets de wereld in wilde helpen, heb ik deze keuze gemaakt. Ik denk niet dat je er een minuut minder om zult genieten! 

1

Deel 1: Randenmandala

Op de eerste dag laat ik je zien hoe je de basis van een mandala bouwt. Daarna volgt inspiratie om hem van binnen naar buiten te laten groeien. Elke dag geef ik je een voorbeeld voor weer een extra rand. Je creativiteit wordt hierdoor aangewakkerd. 

2

Deel 2: Vanallesennogwat

Nu de kinderen thuis zijn van school, is het leuk om hun knutselkast in te duiken. De ideeën die ik in dit deel aandraag zijn heel vrij. Heb je stiften? Waterverf? Wascokrijt? Alles komt aan bod. En heb je een materiaal niet, wees dan creatief in oplossingen. Wat kun je wel doen in plaats van wat lukt er niet. Samen kliederen!

3

Deel 3: Dromenvanger

In een paar dagen teken je een dromenvanger vol met symboliek. Je kunt hier wensen, dromen en doelstellingen in verwerken. Zo krijgen ze ruimte en kan het manifesteren van je dromen beginnen. 

Over Kim

Ik ben Kim Vermeer, oprichtster van de Mandala Academie. Ik werk graag met jou samen om je creativiteit wakker te schudden. Om ontspanning en tijd voor jezelf te creëren in je drukke dag.

Mensen met de overtuiging dat ze niet creatief zijn het tegendeel bewijzen, vind ik het leukste wat er is. De positieve verbazing bij het zien van de eerste zelfgetekende mandala is onbetaalbaar. Ik sta dan ook te popelen om jou te laten zien dat je wél creativiteit in je hebt!

Dit is wat anderen zeggen over Kim en haar manier van lesgeven

Alle recensies zijn ook na te lezen op de Facebookpagina van de
Mandala Academie.

Janny

Heerlijk om door je Kim te laten inspireren. Gemakkelijk te volgen en...... op je eigen tijd en tempo. Niemand zit achter je vodden.
De verschillende cursussen zijn eveneens goed te volgen. Kortom..... kom gezellig mee doen.


Ingrid

Helemaal geweldig. Kim legt het super goed uit, inspireert, motiveert en is altijd even vriendelijk.


Anke

De online cursussen bij de Mandala Academie past op dit moment het meest bij me om creatief bezig te zijn. Lekker thuis, ik kan zelf de tijd bepalen en de duidelijke aangename instructies van Kim kan ik zoveel herhalen als ik wil. Ik vind mandalatekenen heerlijk ontspannend en ik kan er zo in opgaan dat ik alles om me heen vergeet. De combinatie van “uitrekenen” bij het opzetten van de mandala, het tekenen en kleuren vind ik fantastisch en ik geniet ook erg van het resultaat. Heerlijk dat er zoveel cursusaanbod is.


Schrijf je hier in:

De cursus "Gratis 24 dagen mandalatekenen" volg je per e-mail. Elke dag een e-mail, 24 dagen lang. Ik zal je ook na de cursus blijven inspireren. Alleen als jij dat wilt. Je kunt je altijd makkelijk uitschrijven met een druk op de uitschrijfknop. Ik ga zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Meer daarover lees je in de Privacyverklaring.

Mandala Academie

   |  Privacy policy   |      |   Contact