Gemstones /
Edelstenen kleuren

Laat je mandala van het papier af knallen!

Spetterende kleuren die je mandala laten stralen

Gemstones, oftewel edelstenen, brengen leven in je mandala's. Het geeft licht, heldere kleuren en ze zijn een echte blikvanger in je tekeningen. In deze cursus leer je door meer dan tien video's de trucs van het kleuren mengen, lichtval bepalen en schaduw aanbrengen. 

 Prijs: € 47,--
Je hebt na aankoop onbeperkt toegang!Voorbeelden van gemstones uit de cursus

In deze cursus komen de volgende onderwerpen aan bod

1

De  basis

Hier leer je welke materialen je kunt gebruiken en hoe je lichtinval en schaduw bepaalt. Inclusief materialenlijst en video-uitleg

2

Kleurgeheimen

Ik vertel je alles! Volledig inzicht in welke kleuren ik meng om edelstenen in alle kleuren van de regenboog te kleuren. Inclusief kleurenkaarten en voor elke kleur de exacte techniek voorgedaan in een video.

3

Details

Ik leer je op video de trucs van edelstenen die uit meerdere kleuren bestaan of gems met zogenaamde cracks en patronen.

 Prijs: € 47,--
Je hebt na aankoop onbeperkt toegang!Over Kim

Ik ben Kim Vermeer, oprichtster van de Mandala Academie. Ik werk graag met jou samen om je creativiteit wakker te schudden. Om ontspanning en tijd voor jezelf te creëren in je drukke dag.

Mensen met de overtuiging dat ze niet creatief zijn het tegendeel bewijzen, vind ik het leukste wat er is. De positieve verbazing bij het zien van de eerste zelfgetekende mandala is onbetaalbaar. Ik sta dan ook te popelen om jou te laten zien dat je wél creativiteit in je hebt!

Dit is wat anderen zeggen over Kim en haar manier van lesgeven

Alle recensies zijn ook na te lezen op de Facebookpagina van de
Mandala Academie.

Henny

Héél inspirerend. Als je Kim leert kennen word je meteen enthousiast om te gaan tekenen. Zij leert je op spelende wijze iets moois te creëren, ook al ben je helemaal geen tekentalent!


Ed

Goed en duidelijk uitgelegd: fijne begeleiding en veel hulp en inspiratie uit de groep. In no time kun jij het ook hier leren.


Anke

De online cursussen bij de Mandala Academie past op dit moment het meest bij me om creatief bezig te zijn. Lekker thuis, ik kan zelf de tijd bepalen en de duidelijke aangename instructies van Kim kan ik zoveel herhalen als ik wil. Ik vind mandalatekenen heerlijk ontspannend en ik kan er zo in opgaan dat ik alles om me heen vergeet. De combinatie van “uitrekenen” bij het opzetten van de mandala, het tekenen en kleuren vind ik fantastisch en ik geniet ook erg van het resultaat. Heerlijk dat er zoveel cursusaanbod is.


 Prijs: € 47,--
Je hebt na aankoop onbeperkt toegang!

Mandala Academie

   |  Privacy policy   |      |   Contact