Aarde, Water, Lucht en Vuur.
Natuurelementen in je mandala.

De vier elementen in een mandala tekenen is lekker uitdagend. In deze cursus leer je alles over aarde, water, lucht en vuur in de natuur en in jezelf. Daarnaast laat ik je een aantal kleur- en tekentechnieken zien zoals water gebruiken en het effect van stralend licht tekenen op donker papier.

Maak via je potlood en papier contact met de elementen in jezelf

De cursus Natuurelementen geeft je de kans om de wereld buiten je een spiegel voor je innerlijk te laten zijn. Een mandala is een weergave van je innerlijke zelf op papier. Natuurlijk barst het ook van de mandala-ontwerpen voor elk tekenniveau en geef ik je heel veel inspiratie voor je tekening. 

Voor €119 heb je levenslang toegang.In de cursus komen de volgende onderwerpen aan bod

1

De vier primaire natuurelementen

Elk element wordt apart uitgebreid behandeld. Je krijgt veel achtergrond informatie en een meditatie om je met het element te verbinden voor je begint te tekenen. Elke les van een element bevat ook tekenoefeningen en minstens één ontwerp als inspiratie voor een mandala die past bij het element. (Er is zelfs een les met drie ontwerpen!) Daarnaast laat ik je een aantal kleur- en tekentechnieken zien zoals water gebruiken en het effect van stralend licht tekenen op donker papier. Helemaal passend bij het element.

2

4 in 1

Omdat je in de eerste vier lessen zult merken dat alles met elkaar verbonden is, ga je dat ondervinden in de les waar we ze alle vier samenbrengen. 

3

Jouw persoonlijke natuurelement

Elk sterrenbeeld hoort bij een bepaald element. Je krijgt in de zesde les inspiratie om jouw sterrenbeeld en jouw element in een mandala te verwerken. Maar dit kun je ook voor anderen doen. Als je een geboortemandala maakt, een mandala voor mensen die gaan trouwen of voor een verjaardagsmandala bijvoorbeeld.

Over Kim

Ik ben Kim Vermeer, oprichtster van de Mandala Academie. Ik werk graag met jou samen om je creativiteit wakker te schudden. Om ontspanning en tijd voor jezelf te creëren in je drukke dag.

Mensen met de overtuiging dat ze niet creatief zijn het tegendeel bewijzen, vind ik het leukste wat er is. De positieve verbazing bij het zien van de eerste zelfgetekende mandala is onbetaalbaar. Ik sta dan ook te popelen om jou te laten zien dat je wél creativiteit in je hebt!

Dit is wat anderen zeggen over Kim en haar manier van lesgeven

Alle recensies zijn ook na te lezen op de Facebookpagina van de
Mandala Academie.

Henny

Héél inspirerend. Als je Kim leert kennen word je meteen enthousiast om te gaan tekenen. Zij leert je op spelende wijze iets moois te creëren, ook al ben je helemaal geen tekentalent!


Ed

Goed en duidelijk uitgelegd: fijne begeleiding en veel hulp en inspiratie uit de groep. In no time kun jij het ook hier leren.


Anke

De online cursussen bij de Mandala Academie past op dit moment het meest bij me om creatief bezig te zijn. Lekker thuis, ik kan zelf de tijd bepalen en de duidelijke aangename instructies van Kim kan ik zoveel herhalen als ik wil. Ik vind mandalatekenen heerlijk ontspannend en ik kan er zo in opgaan dat ik alles om me heen vergeet. De combinatie van “uitrekenen” bij het opzetten van de mandala, het tekenen en kleuren vind ik fantastisch en ik geniet ook erg van het resultaat. Heerlijk dat er zoveel cursusaanbod is.


Koop de cursus nu voor €119 en krijg levenslang toegang. 

Mandala Academie

   |  Privacy policy   |      |   Contact