Kim Vermeer

Meld je hieronder aan voor de WonderWomanWachtlijst!

Ontvang als eerste alle info over het WonderWomanWebinar, de WonderWomanWorkshop en het WonderWomanTraject.

Voel je dat je niet alles uit je leven haalt?

Ben je er klaar mee om jezelf als perfectionist altijd aan de kant te schuiven voor anderen om ze niet teleur te stellen?

Was je huwelijk toch niet het perfecte plaatje en weet je na je scheiding niet goed wie je zelf werkelijk bent zonder die partner?

Als Mandala Mentor™ help ik je om met creativiteit de intuïtieve liefdevolle verbinding in jezelf te herstellen, zodat je meer zelfcompassie voelt en je toekomst ineens helderder, rustiger en milder wordt. Dan stap je met visie en zelfvertrouwen je nieuwe levensfase in. 


In mijn compleet nieuwe online programma transformeer ik als Mandala Mentor™ met 'praktische creativiteit' zelfbewuste vrouwen na een levensveranderende gebeurtenis tot een stralende wonderwoman die weer blakend van energie in haar leven, relaties én carrière staat.

Ik deel al mijn geheimen met je die ik leerde de afgelopen jaren als succesvol ondernemer, gevierd manager, ervaren mandaladocente en liefdevolle zelfstandige partner.  

Let op, er is steeds voor een beperkt aantal deelneemsters. 


Ik gebruik in de online webinars, workshops en het groepstraject krachtige tools als affirmatie, visualisatie, journaling en meditaties, maar de echte magie ontstaat doordat ik deze tools combineer met de bewezen helende werking van transformerend tekenen en met de verbinding met je intuïtieve hogere zelf.

Ik kan niet anders dan al mijn kennis, mijn ervaring en mijn tomeloze positieve energie combineren om jou te helpen transformeren tot een stralende sterke vrouw die haar verlangens helder heeft en die vanuit creatieve flow creëert en manifesteert.
 

Als je heel graag alleen wil mandalatekenen zonder zelfinzicht, dan is dit programma niét voor jou. Een hele grote focus ligt namelijk op persoonlijke ontwikkeling door je creativiteit en intuïtie te gebruiken onder mijn begeleiding. Zo pak je je persoonlijke leiderschap en de grip op je leven terug. 

Heb je bijvoorbeeld een burn-out, vorm van verlies of een scheiding achter de rug? Is het grootste verdriet voorbij en heb je helemaal zin in een frisse start? Ben je klaar om ALL IN te gaan?
Grote veranderingen in je leven vragen om veranderingen in jezelf. Samen zetten we jouw creativiteit in om keihard te gaan knallen zodat jij je zelfverzekerd en vrij voelt om voor jezelf te kiezen. 

Dit doe je in dit energieke groepsprogramma 4 maanden samen met mij. Je maakt gebruik van mijn jarenlange werkervaring als people's manager, mandaladocente en mijn zeer uitgebreide spirituele achtergrond.

Ben je empatisch, sensitief of een zelfhulp enthousiasteling?
Heb je het gevoel dat therapie je wel wat geholpen heeft op je pad, maar dat je eigenlijk nog met dezelfde dingen worstelt als toen je daarmee begon?
Wil je succes, geluk, meer rust en betere relaties creëren in je leven?
Je bent hier op de juiste plek. Of je nu zoekt naar een behandeling tegen angst, support voor je spirituele ontwikkeling of hoe je verder kunt na je burn-out, je vindt met mijn Mandala Manifestatie programma praktische creatieve methodes die positieve veranderingen in volle gang zetten.

Ervaar mandalamagie en manifestatie zonder hocus pocus.

Ik geloof er 100% in dat spiritualiteit praktisch wordt als je creativiteit gebruikt om je bewust te worden van wat je onderbewuste je wil vertellen.
Dán zie je met eigen ogen op papier wat je hogere zelf je wil vertellen, kun je die eigen-wijsheid toepassen en bereik je blijvende verandering

Dit programma is nog in ontwikkeling. Wil jij als een van de eerste op de hoogte zijn van de nieuwste informatie en als registratie voor het Webinar, de Workshop of het Traject open gaat? Zet jezelf dan via onderstaand formulier op de WonderWomanWachtlijst en je ontvangt als eerste een mail als er meer info is én als je je kunt aanmelden. De verwachting is dat ik in januari alle data op een rij heb. Wat die qua inhoud en prijzen exact worden maak ik zo spoedig mogelijk bekend. 

Are you ready to reset yourself?


Let's goooo!

Zet jezelf nu op de WonderWomanWachtlijst. 


Name*
Email*
Customers served! + 1 Wachtenden met u!

Powered by WishList Member - Membership Software