ZELF EEN MANDALA TEKENEN EN INKLEUREN

Een complete GRATIS cursus om een Mandala te tekenen die je zo mooi inkleurt dat je wél wilt dat hij in een lijst aan de muur hangt. 


In de driedelige cursus neem ik je stap voor stap mee, zodat jij precies weet hoe je een mandala tekent. Ik verklap geheimen over gelijke verdelingen en kleurtechnieken. En als je die handigheidjes kent, groeit je vertrouwen in je creativiteit en dus in jezelf.

IN DEZE GRATIS CURSUS LEER JE:

Marjo Somers Ervaren

Mandalatekenen vind ik heerlijk om te doen. Het geeft me ontspanning en rust. De minicursus van Kim geeft je handige foefjes voor het tekenen en inkleuren. Echt super!

  • het grote geheim van een mandala met gelijke delen.
  • hoe je veel makkelijker en sneller een mandala-ontwerp maakt
  • het antwoord op de meest gestelde vraag: Hoe kleur je mooi in?
  • creatieve oplossingen voor grote (saaie?) inkleurvlakken
Carola Ervaren

Ik wilde ontspannen tekenen zonder dat het resultaat erg belangrijk was. Ik volgde al eerder les, maar Kim werkt heel anders dan mijn docente van toen. Ze legt je de basis heel duidelijk uit en dan kun je zelf lekker aan de slag. Heerlijk Zen, dat tekenen!
www.eyeinorange.nl


Je ontvangt automatisch de 3 video lessen in je mail. De cursus kun je volgen waar en wanneer je maar wilt. Na aanmelding ontvang je de eerste video les direct in je mail.

ByFayz Beginner

Ik tangle en doodle al een poos, maar had nog nooit een mandala gemaakt. Ik wilde weten of ik dezelfde rust in mandalatekenen kan vinden als in het zentanglen. En dat kan! Deze minicursus van Kim was makkelijk te volgen. De uitleg was zo duidelijk, iedereen kan het. Ik kan mandalatekenen en tanglen nu combineren.

Powered by WishList Member - Membership Software